Hány perces dvd felvételt kaptatok a 4d-s uh-n és mennyit fizettetek érte? A vizsgálat mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 16:16
1/9 anonim válasza:
Elvileg 15 perc lett volna az uh, de a szonográfus szerint "ne bántsuk a babát, mert nagyon kicsi hozzá" , 22 hetesen voltam. Persze teljes árat fizettünk, ami 12 ezer forint volt. 10 perc volt az uh, ezt kaptuk meg DVD-n, plusz 10 képet.
2/9 anonim válasza:
40perces vizsgálat,az egész DVD-n,kb20 kép CD-n és egy kinyomtatva 10x15ös.Díszmappában,CD,DVD tokban.Ezért 2012ben 11500Ft-ot fizettünk Budán.
3/9 anonim válasza:
30perces vizsgálat, a vizsgálat teljes hang és képanyaga egy dvd-d, és 20db fotó egy másik dvd-n, ezek kemény fedeles dupla dvd tokban (egy tokban van mindkét dvd). Plusz egy kinyomtatott fotó. 2009-ben, Debrecenben 12000 ft-ért.
4/9 anonim válasza:
16 perc dvd,88 kép cd-én,1db A4-es 4d kép
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok 12.000ft-ot fizettünk tavaly márciusban,ez nőnapi akció volt a Cleopatra medicalban
6/9 anonim válasza:
Több, mint fél óra volt, ez teljes egészében dvd-n, hozzá 2 kinyomtatott kép és rengeteg kép külön cd-re kiírva. 12500 ft, 4d genesis.
7/9 anonim válasza:
Ja és még vizsgált volna a nő, de mondtam ne erőltessük - a végére a manó annyira hátat fordított már. 6-os votlam.
8/9 A kérdező kommentje:
Én is hamarosan megyek 4d-re, ami 15.000ft lesz. Elvileg fél órás film +a képek dvd-n. Nyomtatott kép +500ft-ért! Megyeszékhelyen. Szerintetek nem sok érte?
2013. febr. 15. 18:05
9/9 anonim válasza:
Szerintem sok.
Nekünk 45 perces mozizás volt, ezt kiírták DVD-re, 40 képet CD-re, 1 képet nyomtattak. Ezért fizettünk 11 ezer párszáz Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!