Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi fogászati vizsgálat...

Terhességi fogászati vizsgálat. Miért kell és mit néz ilyenkor a fogorvos?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik egy ilyen, van valami különbség a szokásos rutinátvizsgálás és eközött?

2013. febr. 14. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kötelező. Sima fogászat.
2013. febr. 14. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mivel nem mondta senki ezért nem is megyek, ami azt jelenti hogy nem kötelező! Illetve lehet, hogy majd később elmegyek, de most nincs erre is időm...
2013. febr. 14. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 8 hetesen voltam szűrésen,mert engem elküldött a védőnő,ugyan is nem szabad lyukas-rossz foggal neki indulni a terhességnek,mert az is veszélyes a babára nézve!!!

Ugyan olyan rutin vizsgálás mint a nem terhes szűrés.Megnézi az összeset,és ha talál rosszat akkor ad időpontot és vissza kell menni megcsináltatni.Ennyi.Nekem még jövőhónapban esedékes még egyszer a szűrés,az orvos mondta,hogy a terhesség végén még egyszer meg kell nézetni.Egyébként az én fogaim szépek és tökéletesek voltak 8 hetesen,remélem most is azok lesznek :)

28+2 hkm

2013. febr. 14. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a terhesség alatt könnyebben romlik a kismamák foga, és bizonyos fogászati problémák akár koraszülést is okozhatnak. Alaposan átvizsgál mindent a fogorvos.
2013. febr. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!