A pozitív terhességi tesztet ti megtartottátok emlékbe, vagy csak kidobtátok?
Figyelt kérdés
A negatívat gondolom senki nem őrzi meg, de mi a helyzet a pozitívval? Megtartottátok, vagy kidobtátok?2024. júl. 6. 09:10
1/29 anonim válasza:
Lefotóztam (sokszor😂) és kidobtam.
3/29 anonim válasza:
Fényképet csináltam róla, hogy biztos legyek benne, azon is látszik, és aztán kidobtam.
4/29 anonim válasza:
Lefotóztam és kidobtam. Pisit nem őrizgetek.
5/29 anonim válasza:
Megtartottam. Olyan teszteket vettem alapbol, aminek “kupakot” kell tenni a vegere, igy a pisis resz nincs szabadon :D
3 eves a kisfiam, neha meg eloveszem nezegetni, kicsit szentimentalis vagyok 😅
6/29 anonim válasza:
Megtartottam.
11 évvel ezelőtti is megvan amit a lányommal teszteltem, és a 3 évvel ezelőtti is amit a fiammal.
7/29 anonim válasza:
16 éves a lányom. A teszt és az első kis rugdalozo megvan, amiben hazahoztuk.
8/29 anonim válasza:
Megtartottam persze , ennél sokkal cifrább dolgokat is meg tartanak az emberek. Elfer akarhol , amilyen pici.
9/29 anonim válasza:
Lefotóztam, kidobtam. A karszalagot tettem csak el, de az is le van fotózva, ha bármi történne.
10/29 anonim válasza:
Aki eltette az miért van lepontozva 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!