Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pozitív terhességi tesztet...

A pozitív terhességi tesztet ti megtartottátok emlékbe, vagy csak kidobtátok?

Figyelt kérdés
A negatívat gondolom senki nem őrzi meg, de mi a helyzet a pozitívval? Megtartottátok, vagy kidobtátok?

2024. júl. 6. 09:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

Megtartottam. Kupakos, így nem érintkezik semmivel a pisis része.

Nekem szép emlék.

2024. júl. 7. 18:44
 22/29 anonim ***** válasza:
13%

Veszélyes hulladék a testnedv miatt, nem őrizgettem, kidobtam. Nem hiányzik valami fertőzés a felszaporodó bacik miatt. A taknyos zsepit se rakod el meg a levágott körmöket…

Lefotóztam és kész.

2024. júl. 8. 07:40
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
22, a kukit is fehér cérnakesztyűben fogod meg, igaz? 🤣🤣🤣 Ennyire ne rugaszkodjunk már el a valóságtól na. Minimal pisi maradék van rajta ami 5perc múlva száraz. Csomagolva, kupakkal semmi bajt nem okos. Veszélyes hulladék. Pff 🤪🤣🤣🤣
2024. júl. 8. 16:52
 24/29 anonim ***** válasza:
14%

Jó, te meg nyugodtan őrizgesd otthon a pisitesztet, amit lehetőség szerint a konyhaasztalra pakolsz.

Nekünk fontos a higiénia, semmi kedvem sincs mindenféle baktériumot felszaporítani. Amúgy minek tartanám meg? A gyerekemnek diplomaosztóra?

2024. júl. 8. 18:52
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

24, bár nem nekem írtad, de az én 10 éves tesztemtol sem kaptunk bacilusokat, meg kolerat, pedig ott van a fiókba már 10 éve...

Ne legyünk mar ennyire előítéletesek.

Ha valaki megtartja a terhességi tesztjét az máris igénytelen koszos?

2024. júl. 8. 20:19
 26/29 anonim ***** válasza:
14%
Felőlem a gyerek első kakis pelusát is megtarthatod. Igen, pisitesztet megtartani igénytelen dolog. Egyébként mire is jó? Komoly a kérdés, választ egyiktek sem tudott adni.
2024. júl. 8. 20:21
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

26, emlék.

Pl nekem megvan mind a három

Nem csak a 10 éves teszt, hanem a 2 éves teszt is, és az a teszt is amit azzal a babáknak teszteltem aki sajnos nem születhetett meg.

Szerencsére nem te mondod meg mit mikor rakhatok el magamnak emlékbe.

Ha valami gondod van ne itt éld ki magad.

2024. júl. 8. 20:25
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

26-nak

1. Nem volt kérdés a miért, ergo nem írtuk le. Tudod, itt kérdésre válaszolunk, elvileg.

De ha már kérdezed, emléknek, magunknak.

2. Lecsöpög, megszárad, akár befújod fertőtlenítővel majd légmentesen becsomagolod/befóliázod. Mitől lenne nem higiénikus?

Tudod mások ócsárolása, igénytelenezése helyett, inkább azon gondolkozz el, hogy mi a bajod a saját életeddel, hogy ennyire képtelen vagy elfogadni a tieddel ellentètes gondolkodásmódot, főleg úgy, hogy senki sem kérdezte a miérteket vagy a személyes véleményedet.

Nem tartottad meg, ok, ennyi. Kapaszkodj meg, sokan megtartják, max nem beszélnek róla, nem mutogatják a délutáni kávézgatás mellett.

2024. júl. 8. 23:40
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Lefotoztam és a baba naplóba beragasztottam. :)
2024. júl. 13. 16:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!