A pozitív terhességi tesztet ti megtartottátok emlékbe, vagy csak kidobtátok?
Megtartottam. Kupakos, így nem érintkezik semmivel a pisis része.
Nekem szép emlék.
Veszélyes hulladék a testnedv miatt, nem őrizgettem, kidobtam. Nem hiányzik valami fertőzés a felszaporodó bacik miatt. A taknyos zsepit se rakod el meg a levágott körmöket…
Lefotóztam és kész.
Jó, te meg nyugodtan őrizgesd otthon a pisitesztet, amit lehetőség szerint a konyhaasztalra pakolsz.
Nekünk fontos a higiénia, semmi kedvem sincs mindenféle baktériumot felszaporítani. Amúgy minek tartanám meg? A gyerekemnek diplomaosztóra?
24, bár nem nekem írtad, de az én 10 éves tesztemtol sem kaptunk bacilusokat, meg kolerat, pedig ott van a fiókba már 10 éve...
Ne legyünk mar ennyire előítéletesek.
Ha valaki megtartja a terhességi tesztjét az máris igénytelen koszos?
26, emlék.
Pl nekem megvan mind a három
Nem csak a 10 éves teszt, hanem a 2 éves teszt is, és az a teszt is amit azzal a babáknak teszteltem aki sajnos nem születhetett meg.
Szerencsére nem te mondod meg mit mikor rakhatok el magamnak emlékbe.
Ha valami gondod van ne itt éld ki magad.
26-nak
1. Nem volt kérdés a miért, ergo nem írtuk le. Tudod, itt kérdésre válaszolunk, elvileg.
De ha már kérdezed, emléknek, magunknak.
2. Lecsöpög, megszárad, akár befújod fertőtlenítővel majd légmentesen becsomagolod/befóliázod. Mitől lenne nem higiénikus?
Tudod mások ócsárolása, igénytelenezése helyett, inkább azon gondolkozz el, hogy mi a bajod a saját életeddel, hogy ennyire képtelen vagy elfogadni a tieddel ellentètes gondolkodásmódot, főleg úgy, hogy senki sem kérdezte a miérteket vagy a személyes véleményedet.
Nem tartottad meg, ok, ennyi. Kapaszkodj meg, sokan megtartják, max nem beszélnek róla, nem mutogatják a délutáni kávézgatás mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!