Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. hétben ez a vetélés tünete...

8. hétben ez a vetélés tünete lehet?

Figyelt kérdés
2 napja nyákos barna izé van a wc papíron és nagyon enyhe szurkálás van a hasamban. Holnap megyek először orvoshoz, készüljek a legrosszabra?
tegnap 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, lehet progeszteron hiány vagy hematóma is. Arra készülj, hogy most még bármi megtörténhet.
tegnap 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez jelezhet bajt is, de lehet ártalmatlan is.

Első terhességemnél kaptam rá progeszteront, mégis missed ab lett a vége.

A kisfiammal alapból kiírták a progit, egyből a pozitív teszt után (kerek 4 hetesen), mégis volt egy kicsi barnázásom a 6-8. hét körül párszor, ennek ellenére vele minden rendben volt.

Valóban készülj fel mindenre, de remélem minden rendben lesz, majd írj, hogy mi volt!

tegnap 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Többen barnáznak terhesség alatt, mint gondolnád.

Szerintem minden esetben érdemes orvoshoz fordulni vele. De ami igazán rosszat jelez, az a piros vér, de az sem minden esetven jelent vetélést.

Kívánok neked minden jót holbapra! Majd írj, hogy mi volt.

tegnap 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem ha 2 napja ez van miert nem az ugyeleten ulsz? Miert a gyakorin irod ki?
tegnap 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Kétesélyes a dolog, nekem sajnos missed ab lett a vége, de anno anyukám is vérezgetett, neki utána egészséges terhessége lett. Kitartás, szorítok hogy minden rendben legyen!
tegnap 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Holnap írnak fel neked progit én 7 hetesen voltam így, rohantam az ügyeletre, nálam minden rendben volt, viszont a doki elmondta, hogy a terhesség első 12 hetében bármi lehet, nem tudnak ennél többet tenni. A barnázás nekem masnap abba is maradt és minden rendben azòta is. Kitartást!
tegnap 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén...Ha már két napja van, miért nem mentél orvoshoz? Terhesség alatti vérzés sürgősségi ellátást igényel, mivel ha nem vetélés menthető. De két nap alatt ez már lehet, hogy nem lehetséges. 5-ből 4 terhességem alatt véreztem, az első ilyennél már orvosnál voltam.
tegnap 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!