Vállaljam apa nélkül?
4 napja derült ki,hogy várandós vagyok.
Az apukával elég mérgező kapcsolatunk volt, így külön váltunk,még mielőtt megtudtam hogy az vagyok, ráadásul ő nem is tudja.
Nagyon korai a terhességem, ráadásul első baba lenne.
A család nem igazán támogatja az egészet, a volt párom miatt...
Kettős érzéseim vannak brutálisan.
"Aki akar, tud dolgozni. Lehet, hogy nem az álom munkahelyen, de olyan nincs, hogy valaki semmilyen munkát nem talál."
De egy egyedülálló anyának nem felel meg akármilyen munkahely, ezt fog fel. Neki egy 8-4-ig tartó, nagyon jól fizető munkahely kell, ahol még el is nézik, ha havonta 1 hetet nem jár be dolgozni, mert beteg a gyerek bölcsiben. Az én szomszédom most majdnem 1,5 hómapot volt itthon, mert egyik durva betegségből másikba esett a gyereke, csak neki ismerőssel szerzett állami munkahelye van, ahol nem foglalkoznak vele, meg férje, aki kap teljes fizetést.
Az akármilyen munkából nem lehet kifizetni egy albérletet és minden más, meg tartalékot képezni, nem lehet megoldani a gyerekvfelügyeletét, ha pl. műszakokban kell dolgoznia.
#32! Jónak mondod. Egyedülálló anyuka vagyok.
"Az akármilyen munkából nem lehet kifizetni egy albérletet"
Mondom, VAN saját lakása. Minek fizetne albérletet?
Azért vicces aki azzal jön hogy apa nélkül is fel lehet nevelni. És arra nem gondoltatok hogy ebbe apukának is van beleszolasa? Törvény adta jogai vannak és ha élni akar vele akkor verhetitek a feneketeket a földhöz, akkor is joga van hozzá.
Nem tudjuk mit jelent a kérdező által mergezonek titulalt kapcsolat, ha fizikailag bántotta és ezt bizonyítani is tudja akkor talán elkerulheti apukát, de ha nem akkor megszivta. Aki még mindig nem értené: nem csak az lehet mérgező kapcsolat ahol fizikailag bántanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!