Van még rajtam kivül olyan tini làny aki apa nélkül él és érzi hogy megviseli?
Versenyzővagyok nekem is írt már férfiként. Persze maga a név sem "tini lányos".
Meg a kérdést sem gondoltad át.
"Apa nélkül él és megviseli". Ebben van egy ellentmondás.
Ha a szülők elváltak, de az apa rendesen törődik a gyerekkel, akkor mi viselné meg? Az hogy nem laknak együtt nem számít, ha rendszeresen találkoznak, progranoznak, napi szinten beszélnek, írnak.
Ha meg azért "él apa nélkül", mert az apa lelépett és 💩ik rá a gyerekre, akkor szintén nem fogja megviselni, mert 1.amikor együtt laktak sem lehetett szoros a kapcsolatuk ha az apa le💩ja válás után, 2. ezért a tini szinte biztos, hogy haragszik rá, utálja, tehát a háta közepére sem kívánja.
#7 “Ha a szülők elváltak, de az apa rendesen törődik a gyerekkel, akkor mi viselné meg? Az hogy nem laknak együtt nem számít, ha rendszeresen találkoznak, progranoznak, napi szinten beszélnek, írnak.”
Ez baromság. A válás után megbomlik a család akkor is, ha minden nap találkozik a gyerek mindkét szülővel. Nekem elváltak a szüleim. Az első perctől éreztem, h ennek most annyi, pedig csak 6 éves voltam.
Nekem is írt már és ő ilyenkre vadászik.Nem nő ez egyértelmű.
Illetve nem csak ez hanem mentális betegekre is.
Óvatosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!