Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállaljam apa nélkül?

Vállaljam apa nélkül?

Figyelt kérdés

4 napja derült ki,hogy várandós vagyok.

Az apukával elég mérgező kapcsolatunk volt, így külön váltunk,még mielőtt megtudtam hogy az vagyok, ráadásul ő nem is tudja.

Nagyon korai a terhességem, ráadásul első baba lenne.

A család nem igazán támogatja az egészet, a volt párom miatt...

Kettős érzéseim vannak brutálisan.

jún. 14. 07:40
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%
Ha lenne lakásom/házam vagy elég közel lennék ahhoz, hogy legyen és a gyereknek lenne külön szobája legalább 3 éves korától, meg alapból anyagilag stabil lennék és lenne segítségem (család) vagy tudnék fizetni segítséget, akkor vállalnám. Ha ezek nincsenek meg, akkor elgondolkodnék az örökbeadáson.
jún. 14. 07:54
 2/41 anonim ***** válasza:
76%
Ne!
jún. 14. 07:54
 3/41 anonim ***** válasza:
72%
Ne akard másra hárítani a döntés felelősségét.
jún. 14. 07:55
 4/41 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vállalnám.
jún. 14. 08:19
 5/41 anonim ***** válasza:
88%
Ha ehhez a gyakori kell, inkább ne
jún. 14. 08:19
 6/41 anonim ***** válasza:
23%

A jóisten küldte neked ,vigyazz rá....az enyémet magához szólította sosem felejtem el.

Erős vagy hogy felneveld apa nélkül is! Hol élsz?

jún. 14. 08:20
 7/41 anonim ***** válasza:
77%
Ne.
jún. 14. 08:20
 8/41 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, hogy a faszit is magadhoz láncolnád így egy életre.

Nagyon szerencsétlen ez így.

Ha el tudsz bújni es biztosítod, hogy ez az ember sose jöjjön rá, hogy gyereke van, akkor szerintem ne vetesd el. De ha megtalál, akkor vetesd el vagy add örökbe. A gyerek örök ürügyet fog neki biztositani, hogy zaklasson, szívasson, pereljen és úgy általában pokollá tegye az életedet. Egy barátnőm járt így. A faszi szó szerint a fiú 18. szülinapja masnapján örökre eltűnt, felszívódott. Addig folyamatos napi szintű zaklatás, perek sokasága. Hiába van vége, mert anya és fia is kész van idegileg, már sokmilliójuk ment terapiára, es ennek viszont sose lesz vége

jún. 14. 08:36
 9/41 anonim válasza:
79%

A gyerek által örökre a mérgező exedhez leszel kötve.

Ott keserítheti meg mindkettőtök életét, ahol és ahogy csak tudja. Ebbe belegondoltál?

jún. 14. 08:37
 10/41 anonim ***** válasza:
77%

Te is tudod, hogy ez csak egy marha nagy botlás, amit még el tudsz varrni, mielőtt tönkrevágod az életedet, meg a gyerekét is valószínűleg.

Ha a te életedet mérgezte az apa, akkor gyerekkel garantáltan egy életre megnyered magadnak örökös nyomorúságként, függetlenül attól, hogy együtt vagy vele, vagy sem. Elbúcsúzhatsz a nyugodt élettől, és valószínűleg a későbbi potenciális párkapcsolatoktól, mert nem lesz nyugdtod. A gyerek meg genetikailag felesben ennek az embernek a vére; ki tudja, milyen természete lesz. Lehet, hogy teljesen az apjára üt. És ez csak két dolog...

Túl sok a bizonytalan tényező, a családnak meg teljesen igaza van. Add meg magadnak az esélyt, hogy egy rendes emberrel, szerető közegbe vállalhass gyereket (és még az is félre tud menni...), ha annyira szeretnél, de mielőőtt mások életét is erősen befolyásoló, érzelmi alapú döntés hozol, legyél racionális! Előbb magadat kellene rendbetenni, hogy máskor ne ilyen ember mellett cövekelj le, és csússzon be egy nem kívánt terhesség....Mert most mit tudnál egy gyereknek adni? Ilyen mentalitást és hátteret? Van már épp elég elcseszett ember, miért determinálnád alapból pont a saját gyerekedet? Mert első babuci? Nem az, hanem egy életreszóló vállalás és legalább 18 évig tartó felelősség anyagilag, érzelmileg, mindenhogyan, és nem egy cuki plüsskutya.

jún. 14. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!