Az új párom kisterhessége miatt ne lássam a lányom a vírusos időszakban?
Sziasztok!
Egy közel 10 éves kislány elvált apukája vagyok. Új párom kisterhes, és ragaszkodik hozzá, hogy amíg tart a vírusos időszak, addig ne hozzam el a lányom még akkor se, ha nincs semmi tünete (megbeszéltem a lányommal, ha beteg, akkor nem hozom el) miközben a két fiának még betegen is az anyjukkal kell legyenek.
A lányom minden héten nagyon várja, hogy velem/velünk legyen..
Kérlek lehetőség szerint elsősorban olyanok válaszoljanak, akik hasonló szituációban vannak/voltak, vagy legalább van gyerekük...
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az hogy ritkábban látja, vagy idősebb és kevésbé szorul a szülei gondozására nem szabadna, hogy azt jelentse, hogy kevésbé fontos...
És a kérdésben egyelőre a 10 éves kislánynak van jobban szüksége az apukájára, nem az 5 hetes embriónak.
Nem kéthetente hozom el a lányom és nem csak órákra, hanem hetente és két napot itt alszik (mostanában elsősorban hétvégén, korábban felváltva hétköznapok és hétvégén).
Mindkét gyerekem ugyanolyan fontos nekem, nem érzem, hogy a lányom kevésbé lenne fontos vagy a kisbaba.
#50-es válaszoló, azért jó esetben egy elvált apuka nem 2 hetente találkozik pár órára a gyerekkel, akkor sem ha az új barátnő így szeretné.
Én is elvált anyuka vagyok, újra férjhez mentem már, soha nem erőltettem a kapcsolattartást mert nem is volt rá szükség. Általában naponta de minimum heti 5x találkoznak az első házasságomból született gyermekeim az apukájukkal mert része az életüknek. Mivel az apjuk, ugyanolyan szülőjük, mint én aki szereti őket és akinek hiányoznak. Igen, volt olyan barátnője akinek ez nem tetszett el is köszönt tőle. Igen, randiztam olyan pasival akinek ez nem tetszett, el is köszöntem tőle. A gyerekek érdeke az első.
És nem, rohadtul semmi baja nem lesz egy kis vírustól a magzatnak, minden sz.rt elkaptam én is a gyerekektől terhesen. Mellesleg a saját gyerekétől is ugyan úgy elkaphatja tehát nem is értem.
Az más szitu lenne ha azt mondaná, hogy most a rokongyerekekkel ne találkozzanak, de a kislány a születendő baba TESTVÉRE. Akkor majd ne menjen hónapokig miután megszületik a baba? Hagyjuk már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!