Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az új párom kisterhessége...

Az új párom kisterhessége miatt ne lássam a lányom a vírusos időszakban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy közel 10 éves kislány elvált apukája vagyok. Új párom kisterhes, és ragaszkodik hozzá, hogy amíg tart a vírusos időszak, addig ne hozzam el a lányom még akkor se, ha nincs semmi tünete (megbeszéltem a lányommal, ha beteg, akkor nem hozom el) miközben a két fiának még betegen is az anyjukkal kell legyenek.

A lányom minden héten nagyon várja, hogy velem/velünk legyen..

Kérlek lehetőség szerint elsősorban olyanok válaszoljanak, akik hasonló szituációban vannak/voltak, vagy legalább van gyerekük...

Köszönöm előre is a válaszokat!

márc. 15. 09:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 babyboom567 ***** válasza:
96%
Klári, én megértem,hogy aggódsz, de pistikétől és zolikától is elkaphatsz bármit,sőt tőlem is.Nem élhetünk búrában.Zsófika nekem pont olyan fontos mint neked pistike és zolika és a baba.Nem tílthatod meg,hogy találkozzam vele.Ahogy én sem tilthatom meg hogy találkozz a saját gyerekeiddel.Vagy akkor most pistike és zolika az apujukhoz költöznek míg tart a vírusos időszak?
márc. 15. 09:42
 12/63 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség

Elkaphat akármit a boltban, az utcán, a postán, mindenhol.

Ez csak kifogás, nem akarja, hogy a lanyoddal legyél.

márc. 15. 09:44
 13/63 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő téged hülyének néz. A te lányod épp fele annyi eséllyel visz oda bármit, mint az ő 2 gyereke.

Egyrészt beteges ennyire parázni. Én 8 év után lettem lombikkal terhes, mégsem kerültem a sógornőm 3 iskolás gyerekét, mintha leprások lennének.

Másrészt undorító, hogy úgy csinál, mintha csak a te kislányod vihetne haza bármit, mikor az ő fiai is közösségbe járnak.

Szerintem már most le akarja fektetni a szabályokat: azért, mert lesz közös gyereketek, neked innentől ő lesz a fontos, a kislányodat ki akarja zárni a családból.

márc. 15. 09:44
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
5 hetes terhességből még bármi lehet, emiatt tiltani a lányod szemétség, főleg, hogy a saját gyerekeire ez nem vonatkozik.
márc. 15. 09:53
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

Boltba és dolgozni sem jártok vagy mi???? Beteg ez a nő ne haragudj...még most tett helyre mert ez csak rosszabb lesz.

Ha megszületik a gyerek akkor gondolom vagy 2 hónapig nem fogja engedni újra...

Pffff nem akarom leírni a véleményem mert úgyis jelentve lenne

márc. 15. 09:55
 16/63 anonim ***** válasza:
13%
Nem csak otthon tudsz vele együtt lenni..
márc. 15. 10:00
 17/63 anonim ***** válasza:
14%

Senkivel se találkoztunk és beteg a kisfiam :(

Semmit.nem.jelent egy zacskó rizsről is összeszeshet baktériumot.

De az ő oldalaról meg értem hogy fél.

Az ismerősöm most vetélt el.mert elkapott egy csúny vírust

márc. 15. 10:01
 18/63 A kérdező kommentje:

Még azzal kiegészíteném, hogy az új párom autoimmun betegséggel küzd és a kisebbik fiát, aki óvodába jár nem visszük, csak a nagyobbikat, akinek kötelező a suli...

Új párom nem dolgozik, én pedig szinte kizárólagosan itthonról, a bevásárlást is szinte kizárólag rendeléssel oldjuk meg.

márc. 15. 10:01
 19/63 anonim ***** válasza:
90%
Megint rosszul választottál.
márc. 15. 10:04
 20/63 anonim ***** válasza:
94%

Ez a nő nem normális. Ha megszületik a gyerek, akkor meg hermetikusan lezárja a házat. A kislányod 1 évig nem látja a kistesót.

márc. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!