Az új párom kisterhessége miatt ne lássam a lányom a vírusos időszakban?
Sziasztok!
Egy közel 10 éves kislány elvált apukája vagyok. Új párom kisterhes, és ragaszkodik hozzá, hogy amíg tart a vírusos időszak, addig ne hozzam el a lányom még akkor se, ha nincs semmi tünete (megbeszéltem a lányommal, ha beteg, akkor nem hozom el) miközben a két fiának még betegen is az anyjukkal kell legyenek.
A lányom minden héten nagyon várja, hogy velem/velünk legyen..
Kérlek lehetőség szerint elsősorban olyanok válaszoljanak, akik hasonló szituációban vannak/voltak, vagy legalább van gyerekük...
Köszönöm előre is a válaszokat!
"csak a nagyobbikat, akinek kötelező a suli..."
Innentől kezdve egy szava nem lehet a lányod ellen.
PONT ugyanolyan eséllyel vihet ugyanis haza az iskolás fia bármit, mint a lányod.
Sőt, mivel a lányod ritkábban van ott, a SAJÁT FIA ezerszer veszélyesebb rá.
Ezt kellene elmondanod neki!
Ha nem érti, akkor nem sok jót jósolok.
1, a saját gyereked is kiraknád, ha terhes vagy, nehogy bajod legyen tőle?
Kérdező, egészen biztosan nem hagynám.
16 hetes terhes vagyok, van két kisgyerekem (5 és 6 évesek) az előző házasságomból. A férjemnek a babánk lesz az első gyermeke, de ha lenne már neki eszembe nem jutna, hogy ne hozza el. Hiszen a pici az ő testvére is lenne.
A barátnőd egyértelműen szeretné ha eltávolodnál a kislányodtól. Nem féltékeny az anyukájára?
Most pont, hogy gyakrabban kellene mennie hozzátok a lányodnak, hogy részese lehessen ő is a várakozásnak és ne érezze magát kívülállónak.
Érthető, hogy aggódik de a fia ugyan úgy hazavihet a suliból valamit.
Jól teszed, hogy ennek ellenére viszed a kislányodat. Ha a szép szó, értelmes beszélgetés nem hat és ennyire zavarja akkor menjen el hétvégére az anyjához/ahova akar.
"nem létezik, hogy bárki fontosabb legyen az első házasságban született gyereknél"
Mert nem is szabadna léteznie ilyennek. Amikor gyereket vállalok azt úgy vállalom, hogy onnantól ő a legfontosabb számomra. Ha másodikat vállalok akkor azt is úgy vállalom, hogy az első gyerek továbbra is ugyanolyan fontos maradjon, egy második, harmadik, 20. gyerek nem lehet fontosabb az előzőeknél akkor se ha új nőtől/új pasitól van.
(Mielőtt megkapnám, hogy megkeseredett elvált nő vagyok, nem, köszönöm én boldog párkapcsolatban élek, a szüleim is. Csak simán nem fogok második gyereket vállalni, mert úgy érzem ennek az egynek tudom megadni azt a figyelmet amire szüksége van.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!