Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az új párom kisterhessége...

Az új párom kisterhessége miatt ne lássam a lányom a vírusos időszakban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy közel 10 éves kislány elvált apukája vagyok. Új párom kisterhes, és ragaszkodik hozzá, hogy amíg tart a vírusos időszak, addig ne hozzam el a lányom még akkor se, ha nincs semmi tünete (megbeszéltem a lányommal, ha beteg, akkor nem hozom el) miközben a két fiának még betegen is az anyjukkal kell legyenek.

A lányom minden héten nagyon várja, hogy velem/velünk legyen..

Kérlek lehetőség szerint elsősorban olyanok válaszoljanak, akik hasonló szituációban vannak/voltak, vagy legalább van gyerekük...

Köszönöm előre is a válaszokat!

márc. 15. 09:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

"csak a nagyobbikat, akinek kötelező a suli..."

Innentől kezdve egy szava nem lehet a lányod ellen.

PONT ugyanolyan eséllyel vihet ugyanis haza az iskolás fia bármit, mint a lányod.

Sőt, mivel a lányod ritkábban van ott, a SAJÁT FIA ezerszer veszélyesebb rá.

Ezt kellene elmondanod neki!

Ha nem érti, akkor nem sok jót jósolok.

márc. 15. 13:14
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyfiú jár iskolába,akkor pont tök mindegy hogy átjön e a lányod hisz a kisfiú is bármikor lehet beteg. Párod már most uralkodni akar és elüldözni a kislányt,most tedd helyre a párod.
márc. 15. 15:07
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
De igen kérdező, nyugodtan menjen a lányod, itt az ùj nőd részéről arra megy ki a játék, hogy ne találkozz vele. Ne hagyd magad!!!
márc. 15. 15:52
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőle, hogy segítsek-e a nagyfiának csomagolni, nehogy hazavigyen valamit az iskolából.
márc. 15. 16:03
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

1, a saját gyereked is kiraknád, ha terhes vagy, nehogy bajod legyen tőle?

Kérdező, egészen biztosan nem hagynám.

márc. 15. 16:43
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

16 hetes terhes vagyok, van két kisgyerekem (5 és 6 évesek) az előző házasságomból. A férjemnek a babánk lesz az első gyermeke, de ha lenne már neki eszembe nem jutna, hogy ne hozza el. Hiszen a pici az ő testvére is lenne.

A barátnőd egyértelműen szeretné ha eltávolodnál a kislányodtól. Nem féltékeny az anyukájára?

Most pont, hogy gyakrabban kellene mennie hozzátok a lányodnak, hogy részese lehessen ő is a várakozásnak és ne érezze magát kívülállónak.

Érthető, hogy aggódik de a fia ugyan úgy hazavihet a suliból valamit.

Jól teszed, hogy ennek ellenére viszed a kislányodat. Ha a szép szó, értelmes beszélgetés nem hat és ennyire zavarja akkor menjen el hétvégére az anyjához/ahova akar.

márc. 15. 17:09
 47/63 anonim ***** válasza:
100%
Jó. A nőd utálja a lányod. Te meg balek vagy.
márc. 15. 19:43
 48/63 anonim ***** válasza:
2%
Azért nem kell ezt ennyire drasztikusan felfogni, 10 éves a gyerek, nem 5, amíg ez a vírusos időszak van simán el tud menni apuka a lányáért aztán elviszi egyet fagyizni vagy kirándulnak, aztán hazaviszi az anyjához. A 10 éves kiskamasz amúgy is lassan már szívesebben tölti a hétvégét a barátaival ahelyett, hogy apukánál üljön aztán nézegesse milyen boldog az új családjával. Nyilván a terhes feleségére is tekintettel kell lenni, hiszen ugyanúgy a férfi gyermekét hordja a szíve alatt, nem hiszem, hogy apukának megér annyit hogy náluk ücsörögjön a külön élő gyerek pár órát, hogy kockáztassa a születendő gyereke egészségét, ne adj isten életét. De tudom, most le leszek pontozva, mivel ez az oldal tele van elvált anyukákkal, akik szemében már az halálos bűn, hogy apuka új életet kezd valakivel, esetleg családot alapít, az meg aztán pláne nem létezik, hogy bárki fontosabb legyen az első házasságban született gyereknél
márc. 15. 21:35
 49/63 anonim ***** válasza:
95%

"nem létezik, hogy bárki fontosabb legyen az első házasságban született gyereknél"

Mert nem is szabadna léteznie ilyennek. Amikor gyereket vállalok azt úgy vállalom, hogy onnantól ő a legfontosabb számomra. Ha másodikat vállalok akkor azt is úgy vállalom, hogy az első gyerek továbbra is ugyanolyan fontos maradjon, egy második, harmadik, 20. gyerek nem lehet fontosabb az előzőeknél akkor se ha új nőtől/új pasitól van.

(Mielőtt megkapnám, hogy megkeseredett elvált nő vagyok, nem, köszönöm én boldog párkapcsolatban élek, a szüleim is. Csak simán nem fogok második gyereket vállalni, mert úgy érzem ennek az egynek tudom megadni azt a figyelmet amire szüksége van.)

márc. 15. 21:46
 50/63 anonim ***** válasza:
8%
49 pedig tetszik vagy sem az újszülött gyerek, ráadásul az akinek az anyjával együtt is van az apuka akarva-akaratlanul is elsőbbséget fog élvezni az első gyerekkel szemben. Egyrészt mivel egy újszülött több figyelmet igényel, mint egy 10 éves, a másik meg hogy most velük él az apuka, a lányát meg max 2 hetente látja pár órára.
márc. 15. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!