Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok a terhesség...

Mennyit híztatok a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Kezdő súlyotokhoz képest mennyi zsír maradt rajtatok szülés után? Tehát levonva a baba-,magzatvíz-,méh-,méhlepény-,megnövekedett vérmennyiség-,valamint akinél volt vizesedés súlyát?
2023. dec. 7. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65-70 kg-mal kezdtem és 75-78 kg mentem szülni. A legkevesebbet a nagyfiammal híztam, 5 kg-ot (70-ről 75-re), legtöbbet a középső fiammal 12 kg-ot, de szülés után 2 héttel már csak 3 kg volt rajtam, szerintem a szoptatás miatt ment le gyorsan. Fél évvel szülés után 56 kg voltam, 12 éves korom óta először. Most a 18. héten 2 kg hízásnál tartok.
2023. dec. 11. 11:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahh, le sem merem írni, már a védőnő is halálra piszkál vele.

168 cm magas vagyok, 53 kg voltam az első mérésnél, ami nem a normális helyzet nálam. Rengeteg volt a stressz iszonyúan lefogytam mielőtt teherbe estem. Nálam amúgy az 56-57 kg a normális , akkor érzem jól magam.

Persze mindent az 53 kg-hoz néznek így most, szóval kaptam érte, hogy a 27. hétben már 64 kg vagyok. Cukorterhelés tökéletes lett, nem is zabálok, csak hát az első trimesztert meg a második egy részét is fenyegető vetélés miatt végig kellett feküdni, nyilván már akkor sikerült felkapni pár kilót.

Most már hiába mozgok napi szinten, hiába nem nasizok, szaladnak a kilók. Nem vizesedek. Szerintem leszek vagy 75, mire a végére érek... Engem nem is zavarna, csak a védőnő ne lenne ennyire rákattanva.

2023. dec. 11. 12:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22-es a védőnőt sz*rd le, de tényleg. Majd a gyerek körül segítsen, a terhesgondozási tanácsokat bízza a szakorvosra. Te maximum bólogass azt jól van.
2023. dec. 11. 20:44
 24/24 anonim ***** válasza:
60 kilóval kezdtem, 10 kilót híztam. Szülés után 64 kiló voltam. Két héttel később a kezdő súlyomon voltam.
2023. dec. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!