PM alulműködéses kismamák, mennyit híztatok terhesség alatt?
Ha megfelelően van beállitva nem működik alul a pajzsmirigy, akkor nem okoz hízást sem. Vagyis nincs befolyással a súlyodra.
Nekem is terhesség alatt működik alul, eddig sajnos kb. semennyit nem híztam, pedig már 26 hetes vagyok.
Most már örülnék, ha legalább pár kg feljönne, igaz nem bírok sokat enni ès terhesség előtt sem voltam hízasra hajlamos bármit ettem nem látszott.
Alapbol sem okoz nalam igazan hizast, be van allitva a gyogyszerem, terhesseg alatt is havonta neztek es korrigaltak.
-11kg vizesedessel (elotte heten 8kg volt)
-7kg
-10kg
Köszönöm! Jó ezt olvasni 😊😊
#5 neked mit mondott a dokid, csak terhesség alatt kell szedned a gyógyszert? Helyre fog állni szülés után az alulműködés vagy nem biztattak ilyesmivel?
Nem kérdeztem tőle, mert èn Hashimotos vagyok, a pajzsmirigy pusztulása miatt nálam az idő előrehaladtával mindenkèppen kilátásban volt a kezelés.
Az utóbbi években már nem ment 2.5 alá a TSH-m, lassacskán szerintem magától is eljött volna az ideje a gyógyszernek, így nekem nincs miben bizakodnom. Lehet van még van pár gyogyszermentes èvem terhesseg után, lehet nincs, ezt majd a szülès utáni érték eldönti.
De ha neked nincs pajzsmirigy betegséged, csak az állapot váltotta ki, akkor szerintem nagyon valószínű, hogy helyreáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!