28.hétig mennyit híztatok? Én mennyi jött fel a legvégéig? Mikor jött fel a legtöbb?
Figyelt kérdés
Köszi, ha válaszolsz.2023. jan. 27. 12:57
1/12 anonim válasza:
En mar csak arra emlekszem,hogy a vegen mennyivel mentem szulni.12 kg jott fel a terhesseg alatt...annyira emlekszem,hogy a vege fele mar nem hiztam egyaltalan.
2/12 anonim válasza:
28 hétig 8 kg híztam, aztán hirtelen megugrott, most tartok 15 nél (de nekem nagyon nagy étvágyam van )38 hetes vagyok
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Én most vagyok 28 hetes és eddig +5 kg. Kíváncsi vagyok, hogy másnak, hogy alakult a súlygyarapodása, ezért indítottam a kérdést, mert amikor próbáltam utána olvasni, nagyon megosztó cikkeket találtam. Valahol azt írják, hogy a legvégén jött fel a legtöbb, valahol pedig, hogy a végén már nem híztak, ahogy az első válaszoló is írta. 😊
2023. jan. 27. 13:09
4/12 anonim válasza:
A 30. héten voltam +5kg. Szülni +13-al mentem.
5/12 anonim válasza:
Lemaradt, hogy 41. hétre szültem. (4)
6/12 anonim válasza:
Mind a 2 terhességemmel 70kg-ról indultam. Mert ugye ez sem mindegy.
Elsőnél a 30.héten (nálunk akkor van méreckedés, itthon nem mértem.) +2kg, szülni +6kg-val mentem.
Másodiknál 30.héten ugyan úgy 70kg voltam. Szülni +3kg-val mentem.
A legvégén ugrott meg mind a 2x nagyon.
És hozzáteszem nem diétáztam. Kb zabáltam.
7/12 anonim válasza:
Nekem a második es a harmadik trimeszter határán egyszer csak a semmiből feljött 10 kiló, mindkét terhességemnél. 19 kiló plusszal mentem szülni mindkét alkalommal. 2 kiló plusszal jöttem haza a kórházból, szoptatás alatt meg csak fogytam. Rémes hullámvasút volt, csoda, hogy egy darab stria nélkül megúsztam.
8/12 anonim válasza:
33 hetes vagyok, +10 kg-nál tartok,de érdekes hogy 2-3 hete "tartom" a 65-66 kg-t.
Nem diétázom meg semmi, cukrom is rendben, ettem/eszem ami jól esik.
9/12 anonim válasza:
6,5 kilót híztam a 29.hétig,+10kilóval mentem szülni, ebből -9 le is ment rögtön szülés után.
10/12 anonim válasza:
31. Héten vagyok, 15 kg eddig
Mondjuk most megállt pár hete, viszont én nagyon vizesedek sajnos :s így nem tudom mennyi lehet a valódi hízás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!