Mik a vélemények erről a zenéről?: És mik a vélemények az énekhangról benne(1:43- a legvégéig)?
Threshold kiváló és nagyon alulértékelt banda, meg is lepődtem hogy róluk kérdést látok. Hangszeres játék nagyon ott van a szeren, simán Dream Theater/Opeth/Fates Warning trió mellé tehető.
McDermott pedig jó munkát végzett, RIP :( .
Megláttam Christian band... oké. Pl. a Flyleaf is tudtommal az, addig hallgattam, azóta nem...
Nem igazán tudom megérteni, mi kifejezni valója van egy vallásosnak a rockzenén keresztül...
#3.Thresholdnak kb. annyi köze van a keresztény rockbandához, mint a Dream Theater-nek, szerepel néhol de mint bírálás esetleg említés szintjén.
A komplexebb progresszív metalt játszó bandák elég sok témát feszegetnek.
De itt nem Skillet szintű christian metal band-ről van szó.(hozzátéve a Metal Archives-n sem szerepel a témák között, és amit ők írnak az a legrelevánsabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!