Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért zavar sok embert, ah egy...

Mért zavar sok embert, ah egy énekhangról nem evidens, hogy női vagy férfi hang-e?

Figyelt kérdés
Most jövök egy Justin Bieber-es kérdéstől. Minden második válasz az, hogy olyan a hangja, mint egy lánynak. Próbáljunk tőle elvonatkoztatni, mert szabadidőmben én sem/nem Justin Biebert hallgatok, de ez elgondolkodtatott.
2016. jan. 17. 08:47
 1/5 A kérdező kommentje:

*ha

Bocs, pedig át is olvastam.

2016. jan. 17. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyanról szerintem szó sincs, hogy ne hallanák, hogy féri- vagy női hangja van-e Biebernek, inkább csak az a szokásos "utáljuk őt, mert divat" hozzáállás van jelen az ő esetében, pedig csak egy tök átlagos tinipopsztár. Ott van például egy pár éves szám ( One day baby will be old), na AZ tényleg olyan volt, hogy ráguglizás előtt fogadtunk a családdal az énekes nemére. (anyámék szerint néger nő, szerintem meg férfi volt). Egy szó, mint száz : nem veszem észre, hogy a Dzséjbís ügyön kívül zavarná az embereket a hang alapján meghatározhatatlan nemű énekes.
2016. jan. 18. 15:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is tudok olyan énekest, akiről ismerősöm nem tudta hallás után eldönteni, de őt se zavarta. És igen, én is ezt gondoltam, hogy ez igazából kötekedés.
2016. jan. 19. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Engem zavar ha nem tudom eldönteni milyen éneket hallgatok. Ott van pl. a Fit for Rivals (rock) mondd meg nekem elsőre, nő vagy srác az énekes, mind hang mind kinézet alapján. Google nem ér!

Vagy ott van Angela Gossow (Arch Enemy) régi albumukat hallgattam gimiben, azt hittem férfi, hát egy frászt, mikor megtudtam hogy nő a vokál...

2022. okt. 5. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Példákat én is tudok mondani (Stephen Priestly), de nem az a kérdés. Hanem hogy miért zavar. Engem például nem zavar, szerintem Stephen Priestly hangja jó.
2022. okt. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!