28.hétig mennyit híztatok? Én mennyi jött fel a legvégéig? Mikor jött fel a legtöbb?
Figyelt kérdés
Köszi, ha válaszolsz.2023. jan. 27. 12:57
11/12 anonim válasza:
A párom 21-22 hetes körül van nem hizott 62- kg
12/12 anonim válasza:
8 kg plusz, az egész a második trimeszterben jött fel. Első babánál és most is. A vége 11 lett az elsőnél, gondolom most is ilyesmi lesz. Az utolsó hónapban nem híztam, talán valamennyit fogytam is, fél-egy kilót max. A második trimeszterben mindkétszer rengeteget ettem az első trimeszteres hányást kompenzálva. A harmadikban már nem éreztem, hogy éhen fogok halni, a gyomorsav miatt pedig nem kívántam annyira a nagy adagokat. (Az első babánál végig sportoltam, most csak alap mozgás, napi babakocsis séta, hétvégén kirándulás, túra, ha jó az idő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!