Kezdő súlyotokhoz képest mennyi zsír maradt rajtatok szülés után? Tehát levonva a baba-,magzatvíz-,méh-,méhlepény-,megnövekedett vérmennyiség-,valamint akinél volt vizesedés súlyát?
Elsővel 74 kgval kezdtem és 92 kg volt a vége (nagyon durván vizesen), kb 82 kg maradtam szoptatás alatt, amikor annak vége lett, elkezdtem fogyni, de újra terhes lettem.
Másodikkal 79 kgval kezdtem, 90 volt a vége, és már kórházból hazaérve 82 kg voltam. Szoptatok, én ezalatt nem tudok jól fogyni, de gondolom majd alakul.
2023. dec. 7. 13:29
12/24 anonim válasza:
4-es vagyok 78 kg-al mentem szülni
2023. dec. 7. 13:34
13/24 anonim válasza:
54 kg-val kezdtem, 65 kg-val mentem szülni, a kórházból 63kg-val jöttem ki, mert szülés után úgy bevizesedtem, mint a fene. Bucira volt dagadva a fejem/lábam. 2 hónap múlva a szoptatással 52 kg-ra fogytam, amit azóta tartok.
2023. dec. 7. 13:55
14/24 anonim válasza:
Túlsúllyal kezdtem a terhességet, 75kg voltam.
Terhesség alatt 8 kg-ot híztam. Tehát nagyrésze lement a szüléssel.
2 év szoptatás alatt meg fogytam még 13 kg-ot.
Nem diétáztam. Így hatott rám a terhesség, valamint szülés után rengeteg tejem volt.
Lányom lett amúgy.
2023. dec. 7. 14:14
15/24 anonim válasza:
Normal sulyrol kezdtem, 20 kilot hiztam. Nem szepitem, keveset mozogtam es sokat ettem. Szules utan 1 honappal 10 kiloval voltam konnyebb (elotte nem mertem) most a kisfiam 7 honapos, meg mindig van rajtam plusz 10 kilo. Nyilvan dietaznom kene, akkor lemenne, de egyelore meg nem vettem ra magam.
2023. dec. 7. 15:51
16/24 anonim válasza:
58 kilóval (BMI 18,5), nagyon vékonyan kezdtem, 22 kilót híztam.
1,5 hete szültem, még 9 kiló plusz van rajtam a terhesség előttihez képest, de szerintem ez lenne igazából az én egészséges testsúlyom.
(Bár még tuti fogyni fogok a szoptatás miatt.)
2023. dec. 7. 16:23
17/24 anonim válasza:
Mind a 2 gyermekemet normál testsúllyal kezdtem.170 cm vagyok. Első babánál 65kg voltam másodiknál 70. Első babával 30 kilót híztam miután megszületett 15kb maradt rajtam ami 3 hónappal később le is ment majd a második babánál 17kg híztam szülés után rajtam maradt 8kg.most fél éves és mint írtam ezt a terhességemet 70kg-val kezdtem jelenleg 66kg vagyok
2023. dec. 7. 16:36
18/24 anonim válasza:
Mindkét fiammal 9 kg-t híztam, de az elsőnél 61 kg volt a kezdő súlyom, míg a másodiknál 10 évvel később 81kg.
Szoptatás alatt mindkét alkalommal híztam, de most a 2.fiamnál 15kg-t. Fél év szoptatás után fél év volt mire leadtam, most 70 kg a cél mert az lenne az ideális. Pajzsmirigy alulmukodesem és inzulinrezisztenciám van.
2023. dec. 8. 23:28
19/24 anonim válasza:
8-as válaszolónak: én ugyan így voltam mint te. Iszonyat nehezen jött össze a második baba 2x vetéltem is. A kilók csak úgy jöttek rám nem értettem miért, kb a semmitől is híztam. Majd magam csináltattam vizsgálatokat, mert senki nem írta ki őket mondván semmi bajom. Mint kiderűlt pajzsmirigy alulműködésem van. Miután kezelték jött is a baba és a súlyom se szállt el már.
2023. dec. 10. 20:26
20/24 NemFogodKitalálni válasza:
Magas vagyok eléggé (176cm), 83kg kezdtem a terhességet, 87kg mentem szülni majdnem a kiírt napon. A kisfiam 3635grammal született. A kórházból a 4.nap jöttünk haza, akkor voltam 79kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!