Mennyit hìztatok 24hetes terhessègi korig? Mennyi plusszal mentetek szülni?
Figyelt kérdés
Èn 63kg-val kezdtem,most vagyok 70kg.Normàlis?Vagy ez ìgy sok?2022. nov. 14. 19:02
1/17 anonim válasza:
31. héten vagyok. Én a 25. hétig 5,5 kg-t híztam. Aztán a 30. hétig még 5-öt 😒 ma mondta a dokim, hogy most már figyeljek oda, mert sok.
2/17 anonim válasza:
Én kb. a 32. hétig híztam 15 kilót, bár alapból vékony voltam :D utána szülésig már csak 2 kiló ment fel.
3/17 anonim válasza:
Én most vagyok a 25.hétben, eddig 2 kiló plusszal.
5/17 anonim válasza:
Nem tudom pontosan,hogy 24 hétig mennyit,de a vége 7 kg volt.A gyerek 3900g volt belőle.
6/17 anonim válasza:
2 alkalommal 3 kg; elsőre 16 második alkalommal 20 kg plusz lett
8/17 anonim válasza:
68kilóval kezdtem mind a 2 terhességem
Elsővel 73kg-val mentem szülni, másodikkal 71kg-val
9/17 anonim válasza:
Az elsővel 25kg, második 16kg, harmadikkal semmit nem híztam (először fogytam vagy 3kg utána az visszajött)
10/17 anonim válasza:
Nem sokat, mert az első trimeszterben alig bírtam enni, így akkor fogytam. 24.hétre kb 2 plusz kg volt rajtam és plusz 10-el mentem szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!