Mennyit híztatok az első terhességetek alatt? Sikerült utána leadni a plusz kilókat?
66-tal kezdtem, az első trimeszterben fogytam ötöt, 80-nal mentem szülni.
7 hónapos a lányom, 64 vagyok. Nem csináltam semmi extrát, hetente egyszer mentem tornázni, hogy összezárjam a szétnyílt hasizmom, meg sokat sétálunk.
30+ a végén nem mértem 90+ mentem szülni 75kg voltam mikor kijöttem 4.5 kg volt a gyerek.
Kb 14 hó alatt ment le 5 kg maradt, no itt megint terhes lettem.
És megint ugyan az csak itt utána szopinál is híztam, de ismét leadtam.
3.nál már túlsúllyal indultam 14kg jött fel, de sajna az már nem igazán akar lemenni😭😭😭 mindig éhes leszek😂😂
5,5 kgt hiztam az elso terhessegem alatt, igazabol mai napig nem ertem ez hogy tortent. 170 cm vagyok es 57kgrol 62,5 lett. Nyilvan kb 1 het alatt lement szules utan. Teljesen egeszseges terhessegem volt egyebkent es a baba is.
Most a kistesot varjuk, 5.hoanpban jarok es 1,5 kg plussz van rajtam eddig. Kivancsi vagyok mi lesz a vege.
De ezt nem vmi bena dicsekvesnek szantam, igazabol tokre nem ertem hogy lett az elsovel ilyen keves a hizas, sztem most tobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!