Akinek már volt vetélése az hogyan viselte az utána következő terhességét?
Van egy 9 éves fiam és egy 2 éves lányom. Idén márciusban volt egy missed ab.om, 10 hetesen. Szeptemberben pozitív lett a teszt, bár 4et csináltam, halvány lett mind (1 hét után is). Beparáztam, hogy tuti kémiai, vagy nem marad meg megint. 7 hetesen mentem orvoshoz, doki kézzel semmit sem érzett. Uh. Szonográfus kérdezte, hogy ha baba van, örülünk-e? Mondtam, hogy persze, mert márciusban volt egy műtét. Mondta, hogy akkor azt felejtsem el, és örüljek, majd hangot adott a gépre, és hallottam a szívpulzálást. Sírtam. 12 hetesen kell mennem legközelebb... Tiszta ideg vagyok, még van 2,5 hét. De semmi terhes tüneten nincs (eddig egyik terhességemkor sem volt). Így folyton parázok, hogy mi van, ha megyek a 12. hetesre és..... Bele sem merek gondolni...
Csak pozitívan! Minden rendben lesz!
sose volt eddig vetélésem(koppkopp), de ennekellenére így is állandóan aggódok és félek...
pedig jelenleg a második gyerekünkkel vagyok várandós, azt hittem lazább leszek..hát nem jött össze
hány hetesen veszted el az elöző babád? Kiderült az oka? Ne aggódj 9 hónap múlva egészséges babát fogsz szülni!
A 12. Hétig - genetikai uh- borzasztó nehezen.. Az alatt barnazas és egyebek miatt 4x voltam orvosnál amikor láttam is h jól van akkor 2 napig nyugodt voltam.
Hiába próbáltam nem tudtam nem aggódni.
2x vetéltem előtte
Viszont kB 4 hos kor után elszállt a pára (nagy ritkán vissza tért)
A végén jött a szülés pára 😅😅
6 hetes voltam, amikor elment. Volt már szívcső pulzálása is.
Hamar teherbe estem újra, én is minden pisilés utàn vizslattam a papírt, hogy véres-e. Nagyon paráztam, de a 12. hét után picit nyugodtabb lettem. Valójában az egész terhességet végig aggódtam, de azért kibírtam ;)
Most a kistesóval vagyok várandós, sokkal nyugodtabb vagyok, mint az előző terhessègben.
Gondolj arra, hogy ha egy baba el akar menni, akkor nem tudsz mit tenni, inkàbb, mint hogy betegen, szenvedve kelljen élnie.
Abban viszont higgy, hogy van egy baba, aki Titeket választott, és Veletek fog maradni! ☺️
Boldog ès nyugodt babavàràst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!