Mennyit híztatok a terhesség alatt?
Minden terhességem túlsúllyal kezdtem, nem vészes, de azért volt némi felesleg. Első hetekben fogytam a sok hányás miatt, aztán visszaszedtem 3-4kg és kiderült a terhességi cukor, inne diéta és egy gramot nem híztam. 10-14kg mínusszal zártam a terhességeket az induló súlyomhoz képest, ami szoptatással mindig szépen visszakúszott.
Most a harmadik gyereket várom, ezt a terhességet kezdtem a legkisebb súllyal, ebből is ment le hányással, a cukor eddig rendben van, 23 hetes vagyok és fél kg hízásnál tartok, a doki szerint pont ennyit nyom most a baba. 😄
63kg-val kezdtem, 71-el mentem szülni. Amikor a kórházból hazamentünk, 65kg voltam. Szép lassan visszaálltam 63-ra, de néha lement 62-60-ra is.
Most várom a 2.babát, 13.hétben vagyok, és jelenleg 64kg. (63-ról indultam most is).
59 kilóval kezdtem. 14. hétig stagnáltam, nem hánytam, de nem volt étvágysm. 72 kilóval szültem. Az utolsó 4 hétben jött rám a zabálhatnék 😁
1 héttel szülés után voltam 66kg körül.
A kislányom félébes kora óta pedig 53 kilón stagnálok. Igazi többemberes kiscsaj, sosincs normális időm enni, mellette full anyatejes, az pedig rengeteg kalóriát éget nálam.
Az elsővel 17-et, a másodikkal 15-öt. De nem tudom, hova mentek ez a sok kiló, mert alapból vékony vagyok és nagy pocakom sem volt. :D Nem is vizesedtem.
De én már a kórházból is lapos hassal jöttem haza, 1 hónao után mindkét alkalommal annyi voltam, mint szülés előtt.
Én 47 kg voltam amikor terhes lettem, 63 kg amikor szültem, szülés után 1 héttel 55 kg voltam.
Azóta eltelt 2 év, nagyon meghíztam, 65 kg vagyok, nagyon el vagyok keseredve emiatt. Már egy ideje próbálkozunk 2. babával de nem jön össze. Gyanítom hogy köze lehet a túlsúlyomhoz :(
Ugyanúgy, mint a #7. 60 kg voltam (175 cm magas) , és 17 kg-t hozták, de én sem tudom pomtosan,hogy hova. Kis hasam volt nagyon és én sem vizesedtem. Mikor hazajöttem a kórházból 64 kg voltam.
Most 25.hetben vagyok, eddig 6 kg jött fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!