Mikor mennyit híztatok a terhesség alatt?
Most tartok a betöltött 32. hét végén. A baba elég kicsinek van tippelve (1.7 kg alatt volt pici a 31+3-ra), és már most 10 kg pluszban vagyok.
Nem sok ez picit? Ti mennyit híztatok a terhesség vége felé?
A baba miatt nem aggódom, mert mi is picik vagyunk, nemcsak én és a férjem, de az egész család is. Ilyen 2.7-3.2 kg-ig születnek a gyerekek. (A nagyobbak inkább 41. betöltött hét után).
20. hétig fogytam. 170cm 75kg-mal kezdtem. A végére is csak 7kg pluszom volt. Le is ment szülés után.
Szülés után meg a 2 év szoptatás alatt fogytam még 13kg-t.
Az elsővel 17 kilót, a másodikkal 14-et, de én tipikusan az vagyok, akin kb. meg sem látszott, pedig a babáim is kicsik voltak.
Mármint látszott, persze, hogy picit felszedtem, de nem ennyit. Gondom nem lett szerencsére, de sajna a súlyom sem maradt meg, pedig én szerettem azt a plusz pár kilót.
Első babámmal 8kg ot híztam leisment ő 3450gvolt a máspdik babámmal 7kg ot híztam az is lrment..
De!én a teherbeesés előtt híztam 10kg a "vitamintól".és a hízásokkal majd 90 lettem,szülés előtt
Elsővel 15 kg-ot masikkal 20-at
Most 30 hetesen 15 kg-nàl tartok
Rajtam sem látszik..
Ami a saját pluszom az kb olyam, mintha 3 kg-ot szedtem volna fel.. ami elfért rajtam..mas nem látja, inkább csak én.
Én is betöltött 32 hetes vagyok, 9kg van eddig, de a a terhesség előtt kb 10kg jött fel pajzsmirigy miatt.
Most az utolsó pár hétben indult meg, egész a 26. hétig 5kg jött fel, pedig akkor étvágyam is volt, most nem igazán van.
#7 Szerintem nem nagyon lehet normálisan sportolni :(.
Mármint engem már az első három hónapra eltiltottak kb. mindentől (úszni járhattam volna, meg elliptikus trénerezni, meg kismama jóga/torna, de úszni nem akartam a fertőzések miatt, a többinél meg 125-130 fölé nem mehet a pulzus elvileg, ami egy vicc, ha azt nézed, hogy a 65-s pulzusom 8. hétre 90 volt, most 100+, hacsak megmozdulok).
Kiváncsi vagyok, nekem mennyi megy le. Eredetileg 46.5 kg voltam. Most 56.5 kg vagyok, de rajtam azért szerintem látszik. Az arcomon, felkaron, mellen és a törzs kerületen is. (Meg a pólókon :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!