Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mennyit híztatok a...

Mikor mennyit híztatok a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Most tartok a betöltött 32. hét végén. A baba elég kicsinek van tippelve (1.7 kg alatt volt pici a 31+3-ra), és már most 10 kg pluszban vagyok.

Nem sok ez picit? Ti mennyit híztatok a terhesség vége felé?

A baba miatt nem aggódom, mert mi is picik vagyunk, nemcsak én és a férjem, de az egész család is. Ilyen 2.7-3.2 kg-ig születnek a gyerekek. (A nagyobbak inkább 41. betöltött hét után).

2023. máj. 15. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10

5. Vagyok

Konkrétan letiltva, úgy, hogy a terhesség előtt napi szinten 1 órát kardióztam..

Most egy kismamajóga is tilos..

A sétát/ álldogálást is kerülni kell.

Hidd el, ha muszáj, kibírod, ha ezen múlik a gyereke(i)d élete!(részleges lepényleválásom van ikrekkel)

Kérdező

Korábban innen 5 kg jött fel nekem amúgy

2023. máj. 15. 18:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2023. máj. 15. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
17 kg. 2-3 kg maradt rajtam. Viszont én rengeteget vizesedtem. Amúgy a szénhidrátra is figyeltem és mozogtam a 24. hétig, utána nem lehetett megerőltetőt csinálnom,mert veszélyeztetett lettem. Az első 16 hétig hánytam,az első 12 hétben minden nap többször és alig ettem,alig ment le pár falat, még is híztam már ott is rendesen. Visszanézve a képeket azelőtt nagyon sovány voltam, úgyhogy most ez a plusz 2-3 kg nekem maradhat. Aki itt írta,hogy nem akart elhízni...ha kinyílt volna a méhszàjad és fekvésre ítélnek a baba egészsége miatt megnéztelek volna a mozgással. Addig én is pörögtem. De ez is gondolom függ a hormonoktól is, van barátnőm aki végig evett össze vissza és kb 2 kg ha felment,a másik pedig odafigyelt még is 16+-al ment szülni,de ott is hazafele már semmi se volt rajta plusz.
2023. máj. 15. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél 15kgt, a szülés után lehött 9 kiló, aztán évekig küzdöttem a maradékkal, a másodiknál az első 20 hétben lement 4kiló, a végére visszajött plussz még 4kg, és q kezdő súlyhoz kepest -2 kilóval jöttem haza, elég szépen tartottam is,sőt az évek alatt még lement néhány. A harmadiknál 10et híztam, 9 lement a szülés után, sajna a szoptatáskor folyamatosan édességre vágytam, így visszajött néhány, most azon dolgozom 5 hónapja szültem. Az első 2 terhességen alatt nagyok sokat sétáltam, a hatmadiknál is plussz kismama jógát csináltam. Futni nem mertem,sokat fájt a derekam pedig a 3. Terhességem előtt évekig futottam.
2023. máj. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!