Muszáj magnéziumot szedni ?
Még nagyon friss, hogy pozitív lett a terhességi tesztem. Már tervezés előtt is ittam magnesolvot meg most, hogy tudom most is iszok napi 1-et. Viszont laktózérzékeny is vagyok, de ez a hasmenés nem olyan mikor olyat eszek és akkor jön. Olvastam, meg mondták is, hogy nem szeretik a magnesolvot, mert meghajtják őket is.
Kérdéseim: Kell-e szedni vagy elég az ami van a terhesvitaminban ?
Ha kell tudnátok ajánlani olyat ami bevált nektek ?
De lehet, hogy most felfüggesztem pár napig és meglátjuk, hogy tényleg attól van-e hasmenésem. Sajnos nagyon érzékeny a gyomrom :(
Még mielőtt valakiben felmerül a gyanú, nem ettem romlott ételt, erre kimondottan figyelek, főleg most.
Én csak a Magnerotot próbáltam, nekem az nem okozott problémát. Egyébként ez meg rágótabletta 🙂
Nekem a védőnő ajánlotta ezt, annyit fűzött hozzá, hogy ha esetleg a vastól durva székrekedésem lenne, akkor kipróbálhatom a Magnesolvot, mert annak meg ellentétes hatása van, szóval mindenképp cseréld le azt első körben.
Én amúgy az elején csak nagyon ritkán szedtem magnéziumot, mivel nem görcsöltem vagy ilyesmi, így nem láttam értelmét.
Nagyon erősen javasolt..
De a magnesosolv nagyon nagy dózis.
Ha meghajt, akkor szedj mást, kevesebbet.
A terhesség elején nem kell olyan sok, a közepe után pedig sok esetben el sem hiszed mennyire jó, hogy szeded.
Egyébként a későbbi csontritkulást előzöd meg vele.
Most
Lábgörcsök, és a keményedések javîthatók/ szüntethetőek meg vele.
A terhesség alatt a baba elveszi ami kell, szóval ezek neked kellenek.
Semmi köze a gyomrod érzékenységéhez, vagy a laktózérzékenységhez.
Nekem még vele is durva székrekedésem volt, mert annyi vasat szedtem ( okkal)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!