Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ulomunka vs veszélyeztetett...

Ulomunka vs veszélyeztetett terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dokihoz este tudok menni. 6hetes vagyok. Korábbi vetelesek miatt utrogestant szedek.

Tudom pecsételés bármitől lehet..de most is volt egy kevés és feszül a hasam. Ha ülőmunkat végzek bemenjek reggel dolgozni vagy feküdjek inkább? (próbaidő utolsó 2 hete van, nem tudják még hogy terhes vagyok, akkor akarok szólni ha már tuti - próbaidő lejárta előtt :/)?

jan. 30. 02:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

2 opciót van ha most szólsz akkor tuti kirugnak és mehetsz munkanélküliség onnan táppénzre

Ha kibítod és már nem leszel próbaidő akkor innen mehetsz tappénzre. Viszont tuti utálni fognak itt

jan. 30. 05:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Bemennék.

Ha elmegy a magzat, nem attól fog, hogy beülsz az irodába.

A munka meg kell, ha dolgozol ha tp-re mész akkor is

jan. 30. 06:53
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképpen menj be. Plusz táppénzen csak annyit lehetsz amennyit dolgoztál is. Tehát ha 3 hónapot dolgoztál le annyit is lehetsz táppénzen. Így nem fogod szülésig kihúzni. Csed meg a gyed járni fog?
jan. 30. 07:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a próbaidő vége előtt közlöd, elküldhetnek.
jan. 30. 07:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem teljesen így van, hogy annyit lehet tp-n, amennyit dolgozott. Ha ez előtt a munkaviszony előtt volt másik munkahelye és nem volt a kettő között legalább 30 nap megszakítás, akkor az is hozzáadódik. Itt csak 3 hónapja van, de ha előtte megszakítás nélkül évekig dolgozott, akkor 1 évig járhat Tp.
jan. 30. 07:40
 6/18 anonim ***** válasza:

5ös

Köszi a kiegészítést.

jan. 30. 08:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ülőmunkád van, nyugodtan menjél be. Teljesen mindegy, hogy ott ücsörögsz, vagy otthon a kanapén. Sajnos teljesen igaz, hogyha a baba el akar menni, akkor nem ettől fog. Szóval ha más gondom nincs, én bemennék.
jan. 30. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől fog elmenni a baba. Semmi köze nincs hozzá, hogy otthon vagy máshol üllsz. Engem a munkahelyen öntött el a vér, elvetéltem, de nem az volt a gond, hogy bementem. A másik vetélésem otthon volt estefele. Egész nap pihentem mégis elment. A harmadik megmaradt, mert kezelik a problémát. Utrogestan amúgy is csak akkor segít, ha az a problémád ami miatt nem marad meg.
jan. 30. 09:30
 9/18 A kérdező kommentje:

Előtte 12evig máshol dolgoztam és a két munkahely közötti váltás között nem volt szünet, tehát folyamatos a munkaviszony.

Így már nem is érdemes beadnom máshova a jelentkezésemet?

Esélytelen hogy felvesznek bárhova?

A mostani helyen eléggé azt látom hogy mindenkit lenéz a vezetőség.

jan. 30. 09:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen nem fognak sehová sem felvenni nagy valószínűséggel, hiszen nekik nem éri meg. Várd meg a próbaidő leteltét, mert simán kirúghatnak, ha előtte jelented be. Amúgy ha ülőmunka akkor tudsz kérni home officet is ha olyan, hogy tudod otthon végezni.
jan. 30. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!