18 hetes terhesen derékfájást tapasztaltatok? Esetleg görcsöket? Az egész derekam fáj, közép tájékról sugárzik jobb-bal oldalra a fájdalom!
Figyelt kérdés
Tapasztalatok a 18. héten?tegnap 17:50
1/2 anonim válasza:
Nekem 10. Hettol elviselhetetlen derek fajdalmam volt annyira hogy amikor nagynehezen felalltam az agybol nem birtam kiegyenesedni.. volt hogy a jobb labamra nem birtam ralepni. Pedig akkor meg pocakom se volt!
Azt hittem hogy a matrac a gaz.. majd szepen lassan el mult. 29. Heten 2 napig voltam szarul fajt mindenem, hasam is az ultrahangon minden rendben volt, ferjem pont taknyosan nyomta az agyat igy azt hittem elkaptam. Masodik este ahogy elmult a mindenfele fajdalmam , nem ereztem magam betegnek igy elindult a verzes es rendszeres idokozonkent a derekfajdalmam. Lezuhanyoztam a hasam is elkezdett fajni! 2 oran belul megszuletett a fiam
2/2 A kérdező kommentje:
Az elviselhetetlen derékfájdalom miatt voltál orvosnál? Mit mondott?
Most csak jobban parázok😓
ma 03:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!