18hetes terhes vagyok, kegyetlen csunya az arcborom, teli miteszerrel Ezen mi segit?
Figyelt kérdés
Elotte makulatlan volt az arcom, max allamon volt 1-2 miteszer.
Most az egesz arcomon
Miert van ez?
dec. 5. 13:31
1/4 anonim válasza:
Hormonok, esetleg máshogy étkezel (rosszullétek miatt én 4 hónapig szennykaján éltem, amikor terhes voltam).
Használj gyengéd lemosót, egy jó hidratálót, amit szeret a bőröd, illetve BHA hámlasztó okosan alkalmazva jó lehet rá. Szabad terhesen is! :) (minden arcápolós hatóanyagot lehet, csak a retinolt nem)
2/4 anonim válasza:
Talán majd a szülés. Lányod lesz ezek szerint.
3/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt meg begyulladt pattanásos. Én kozmetikushoz jártam vele. Szépen rendbetette terhesség alatt.
4/4 anonim válasza:
Nekem is kb a 8. héttől csúnya a bőröm. Most igyekszem fokozottabban figyelni az arctisztításra. Ami még nekem jó, legalábbis halványítja a dolgokat, a revox szalicilsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!