35-36 hetes terhes vagyok és picit bővebb sárgás folyásom lett amibe keveredett ma egy kis rózsaszín is. Lehet hogy nyákdugó?
Figyelt kérdés
Hétfőre van időpontom a dokimnál, de addig lennék kíváncsi hogy szerintetek kellene- e aggódni? Első baba, mozgásában nem veszek észre eltérést, vannak picit aktívabb és picit lustább napok de annyi. Azt vettem észre úgy 2-3 napja hogy ami eddig fehér folyás volt most kicsit átváltott sárgásba, igaz hogy nekem van egy kis inkontinencia problémám is de ma reggel már a sárga folyásban találtam egy kevés halvány rózsaszín/erősebb sárga részeket, nem tudom eldönteni a színét... És azt sem hogy ez mi lehet pontosan. Fájdalmaim nincsenek, szoktam keményedni néha de hát ez már normális gondolom. Köszönöm szépen előre is annak aki válaszol! :)ma 10:16
1/1 anonim válasza:
A nyákdugó az egy zselés, kocsonyás anyag. Ráadásul nem kicsi, szóval nem a folyásodra fog hasonlítani, hanem egy gigantikus takonyra, már amennyiben egyben távozik. Ami koránt sem biztos, hogy megtörténik. Darabkák is jöhetnek belőle, egész picik is, meg nagyobbak is. Szóval semmiképp sem nyákdugót láttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!