Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció helyett nyálkás...

Menstruáció helyett nyálkás rózsaszínes vér 3 napig de nem végig véres volt hanem nagy részben barnáshol ilyen hol olyan?

Figyelt kérdés
29 naposak a ciklusaim, 5-6napig szokott meglenni. 1 nappal miután megkellett volna jönnie, először barnás majd nagyon nyálkás rózsaszínes vérzés jött, hol barnás hol rózsaszínes volt. 3 napon már szinte csak barna. 1 hét telt el bal oldalon az alhasamba szúrkálást, tompa fájdogálást érzek. Wc után a papíron rózsaszínes valami volt, de csak törlésnél látszódott azóta semmmi. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen kérlek írd meg a tapasztalatodat. Orvoshoz időpont megkérve addig hajt a kiváncsiság hogy mitől lehet ez. Köszi előre is!
tegnap 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tesztet nem csináltál?

Lehet terhesség, hormongond.

Ha máskor is elöforduk, akkor menj dokihoz. Évente egyszer egy ilyen belefér.

tegnap 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Tesztet még nem, holnap csinálok, azt mondják az első vizeletből a legjobb. Így ma már nem tudom hogy érdemes-e lenne délután csinálni. Köszi a válaszodat! :)
tegnap 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem oda írni, hogy mell érzékenységem is van már kb. 3.hete
tegnap 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel véreztél már késik, így akár most is megcsinálhatod a tesztet. Ha terhesség miatt volt fura, akkor pozi lesz. Ha nem akkor más gond volt. Ha meg pozi, érdemes lenne elmenni progiért a dokihoz.
tegnap 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet, az negatív lett. Így gondolom ez tuti kizárva.
tegnap 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!