Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 napja késik a menstruációm...

2 napja késik a menstruációm és aznap vizelés után a wc papíron rózsaszínes vizelet maradt, azt hittem meg fog jönni, de vizeléskor erős köldök körüli szúr fájdalom is társul. Szerintetek? Terhes lettem? Nem szeretnék az lenni!

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Szexeltél védekezés nélkül? Mert ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Tesztelj.
2013. okt. 24. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Teszt?
2013. okt. 24. 12:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de nem ment el bennem. Viszont mire megírtam ezt, meg is jött. Vagyis ma délutántól, fáj a hasam, úgy mint amikor meg van, és meg is van, annyi a különbség, hogy még nem olyan erős, mint akkor szokott lenni. Ez még utalhat valamire?
2013. okt. 24. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Tesztet így még nem csináltam, mert most menstruálok elvileg. Majd ha elmúlik, azért fogok egyet.
2013. okt. 24. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha menstruálsz, akkor már 99% hogy nem vagy terhes. Ne szexelj védekezés nélkül. Kicsit se! Gondolj csak bele milyen egy abortusz és mindig dönts jól!
2013. okt. 27. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, nem fogok. Köszi a választ. Viszont szúró fájdalmat érzek, szerinted felfázhattam, vagy hólyaghurut?
2013. okt. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!