Rózsaszínes váladékozás, menstruációs görcsöket érzek a mai vizsgálat után.2 nap múlva "kéne" szülnöm. Az orvos "tágított" egy kicsit rajtam. Lehetséges, hogy megindult a vajúdási szakasz? Eléggé fájdalmas görcseim vannak.
Nálam is ez volt. Elég erős görcseim voltak éjjel, tusoltam többször, hogy rendeződjenek a fájások. De elmúltak.
De ez én voltam, neked kívánom, hogy minél hamarabb megszülj! :)
Sajna sok doki folyamodik ehhez a módszerhez :(
Figyeld a fájásokat, mennyire rendszeresek. Még az is előfordulhat, hogy órák múlva abbamarad a folyamat (főleg, ha nem első baba).
Szia! Első babánál én is így voltam. Reggel voltam dokinál, éjjel kezdődtek a fájások, reggel 8-kor burokrepesztés, 10-kor oxy, 11,50re megszületett a kisfiam.
Könnyű szülést!
Jajj 4-es, hogy te mekkora hülye vagy :D Ne ijesztgesd már szegényt..
Nyugi kérdező nem fogsz elvetélni. Valószínűleg a vizsgálattól van a rózsaszínes folyás, vagy lehet, hogy már tágulsz. Nálam is így kezdődött. Figyeld, hogy milyen időközönként jönnek a fájások, 5 perceseknél már induljatok a kórházba. Mondjuk ha messzebb van, akkor lehet picit előbb kéne.
Könnyű Szülést! :)
10 napos kisfiú anyukája
Tágulásos vérzés lesz:)Nekem ez volt reggelt,kórházban tágitott a doki még,utána viszont nekem burkot repesztettek mert kiderült kevés már a magzatvizem.Egyből 5perces fájásaim lettek.Sajnos nem tudom neked mennyi idő fog eltelni amig megszülsz,de szerintem nem sok már:)
Könnyű szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!