Első,6 hetes vizsgálaton mire lehet számítani?
Teljesen tapasztalatlan vagyok! Öt tesztet csinálunk, mind pozitív, tüneteim vannak, és mensi sehol. Holnap megyek orvoshoz, akkor leszek elviekben 6 hetes 2 napos. Vajon látni fog valamit? Mire számíthatok?
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Én 6+3 hetes voltam amikor orvoshoz mentem, hüvelyi uh-val vizsgáltak meg, 6,4 mm-es embriót mutatott az uh, hallhattam a babám szívverését is :) Nagyon nagy élmény volt, remélem holnap te is hasonló szépeket élsz majd át!:)
Nálam hüvelyi UH volt + rákszűrés (mert 2 éve voltam utoljára). Mondjuk a rákszűrés után 2 napig véreztem, azt hittem ennyi volt a babának, de szerencsére nem. Ettől függetlenül a rákszűrést megtagadnám legközelebb, főleg, mert az lett a végeredmény: "a minta nem értékelhető a zavaró mennyiségű vér miatt" (már a pálca is véres volt, amit kihúzott, meg is lepődtem, de azt mondta, ne törődjek vele) - azóta orvost is váltottam.
[Mondjuk rendszeresen kellett volna rákszűrésre járnom, akkor nem most piszkált volna vele, szóval tudom, hogy én is sáros vagyok, de akkor is...]
Ha november 30.an voltatok egyutt akkor kb pont ma vagy 6 hetes!Nekem nov 25.en volt ovu, es 2 napja voltam ultrahangon ahol 6 hetes plusz 2 napos voltam,es mar dobogott a pici szive!! Fantasztikus volt! (ugy mentunk be hogy eszrevettem egy csepp vert es megijedtunk)de a babacska megnyugtatott minket!:)
Szerintem mar nalad is fog latszodni!Ja es hasin csak apetezsak latszodott,huvelyin lattuk csak hogy lakik bent valaki!:)
Egy embriót láttak, 16 mm-es petezsákban, 7 mm hosszal. Azt mondta szívverést nem lát, de mondta, hogy jövő pénteken menjek vissza, és ne aggódjak, mert valószínű, hogy van szívverés, csak még nem látja a gépen. Sima, hasi ultrahangot csinált. Nah, most aggódom igazán :)
Boldog babavárást mindenkinek! :) És köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!