Székesfehérvári rendelőben mennyi ideig tart az első vizsgálat, amin megállapítják, hogy terhes vagyok-e?
2 pozi teszttel rendelkezem, mensi szerint 4+5 hetes vagyok. Csak tudni szeretném, hogy szabit vegyek-e ki vagy csak kéredzkedjek el.
Előre is köszi!
A várakozás tovább tart, míg behívnak :)
Nem mértem de szerintem nem nagyon volt 5 perc maga a vizsgálat....
Szia!
Én 4+3-nál voltam, de nem Székesfehérváron. Sztk-ba mentem, direkt aznap, amikor tudtam, hogy az az orvos van, akihez járni szeretnék.
1,5 órát vártam, mire bekerültem, a vizsgálat 1 perc sem volt. Utána megkérdeztem, hogy elvállalna-e, aztán már a magánrendelésére mentem.
Ultrahangot csak a következő héten csinált, azt mondta, akkor még nem láttunk volna semmit.
Védőnőhöz 8 hetesen mentem, megkaptam a várandós könyvemet. Azt el kellett vinnem a háziorvoshoz, akkor adott laborbeutalót. Másnap mentem vérvételre. Nekem 3-mal vettek le.
Remélem segítettem így is.
Gratulálok a babához!
13+4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!