16 hetes terhes vagyok de még nem érzem a manómat pedig ez már a második babu mikor fogom érezni talán 20 heti genetikai vizsgálat körül?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 08:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az első babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérő lehet. Türelem :)
2/3 anonim válasza:
Én az első babám 20+5, a másodikak 20+1 hetesen éreztem csak!! Ne izgulj, lehet, hogy csak a 20. hét környékén fogod Őt érezni, és az is normális!!
Boldog babavárást!
3/3 anonim válasza:
ugyanez nalam is, 16. het, masodik baba, meg nem ereztem, pedig nagyon vekony vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!