Olyan kerdéssel fordulnék hozzátok hogy mitől lehet az hogy rózsa szines vérzésem van?
Figyelt kérdés
15.èn meg kellett volna jöjjön a menstruáciom de tegnap èjjel jött meg ilyen rózsa szines vèrzès.. együtt voltam vele 11-èn ès 15-èn nem vèdekeztünk ès belèm èlvezet mind a kètszer ez lehet a terhessèg jele is??2015. dec. 20. 18:54
2/5 A kérdező kommentje:
akkor nem valaszinű hogy terhes vagyok arra nincs esèly hogy az vagyok??
2015. dec. 20. 19:39
3/5 anonim válasza:
Esély mindig van, ha szexelsz, de mivel ciklus végén voltatok együtt, ez az esély nagyon minimális, így nem valószínű a terhesség.
4/5 A kérdező kommentje:
menstruàciom előtt sexeltünk ugy sincs ra esely mert 4 napot kesett es utana jott ilyen rozsa szines verzes
2015. dec. 20. 21:29
5/5 anonim válasza:
Esély van, ha szexeltél, már írtam. Ezekből az infókból mi nem tudhatjuk, majd tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!