Kismamik akik májusban szülnek mi lesz a babátok neme? MEnnyit híztatok eddig? Mibe hozzátok haza a picit?
Május 2-re vagyok kiírva, második baba. Lányom 4,5 éves, és most ismét kislányunk lesz.
Szerencsére sok mindent nem kellett vennünk, mivel a nagyobbik lányunktól szinte mindent megörököl a kicsi.
Persze ami elhasználódott, azt megvettük, az utóbbi 2-3 hét óta vásárolgatok a babának, előtte nem nagyon volt rá időm.
Jelenleg 3 kiló van rajtam. Első gyerekkel is keveset híztam, szerintem most sem fog rám sok feljönni (57 kilóval kezdtem a terhességet, 165 cm vagyok, ha ez számít).
Még nem tudom miben hozzuk haza a kicsit, mivel április végén-május elején még bármilyen idő lehet...Van vékony overall is, meg vastag-vékony body is, meg vastag-vékony takaró is, úgyhogy majd meglátjuk melyik fog kelleni. Feltételezem csak nem kell majd vastag cucc, de ki tudja.
Amúgy most sokkal nehezebben viselem a terhességet, mint az elsőt, aludni sem nagyon tudok, nagyon fáj a csípőm. Ezt leszámítva jól elvagyok, és élvezem még egy kicsit, hogy van időm a lányomra. Aztán meglátjuk, remélem a két gyerekkel is minden simán megy majd.
Én április 30 vagy május 4-e vagyok kiírva, bár most vagyok 32 hetes így nem értem a május 4-et.
Eddig csak a kiságy van meg, meg a matrac. Most veszek hétvégén egy rácsvédőt.
Megvettem a hazahozós kisruhát ami áll egy :
hosszú ujjú body
sapka
kesztyű
kiskabát
rugi
Semmi mást nem vettem, első baba, így még tanácstalan vagyok, mit is vegyek hirtelen. :)
és kislány lesz, vagyis eddig úgy mondta orvos hogy úgy látja, mintha .. holnap megyek UH-ra remélem kislány maradt. :D
Nekem is kislányom lesz . Most vagyunk a 27. héten. Én eddig 7 kilót hiztam , bár ez egyáltalán nem látszodik és a haskörfogatom is csak 93 cm.
Mi még nem vásároltunk semmit így nincs meg a hazahozós ruhája sem. :)
május 9-15re vagyok kiirva, a hivatalos a 9, a 12 hetes alapján 15. szóval inkább az a reális.
Igazából sok mindent kinéztünk már, de alig vettünk valamit..
Anyukám felvásárolta a fél gyerekruha boltot, de az más kérdés..le kellett állítnai már:)
Ma vettem cumisüveg kezdőszettet és mivel mindenki isteniti a hazsnált pelus tárolót hogy nincs semmi szag, így azt is megvettem, az elefániban csak 2590 volt. Panelban lakunk, enm visszük le naponta a szemetet, brutális kakiszag terjengést emg nem szeretnék.
Pár cuki polot vettünk, a szobafalra édes falmatricákat és a kocsira baba matrciát..
Elős baba..hát még enm vittük tulzásba:))
A lényeg: Kisfiu lesz!!!
Majus 24-re vagyok kiirva, kisfiu lesz. 5-6 kg plusznal jarok.
Sok mindent vettunk, foleg hasznaltan: kisagy-csak matrac kell bele, pelenkazo, hozza tartozo pelenkazomatrac, komod a kisruhaknak. Hasznaltan 80 db ruhaszett, rugikkal, bodykkal, puloverrel, rovidujjukkal, nadragokkal, ami kell. Kezdo cumisuveg szett es hozz hasznaltan sterilizalo, kaptunk meg jatszoszonyeget is ajandekba. :) Hetvegen vesszuk meg a babakocsi-autosules kombot.
Szia.
Épp ma vagyok 31 hetes,május 7-re vagyok kiírva.
Kisfiam lesz.
166 cm/57 kg-al kezdtem,most vagyok 68 kg.
Tehát 11 kg pluszban vagyok,de már 4 hete nem híztam semmit,pedig eszek rendesen.
Vizesedek egyébként.
Már nagyon feszít a lábfejem a csizmákban,de még itthon papucsban is.
A kezeim is és az arcom is püffedt már.
Hugomnak már van egy 15 hónapos kisfia,tőle már kaptam pár dolgot.
Van kombi kiságy,babakád,zenélő forgó,babajátékok és jó sok babaruha.
Jövőhónapban vesszük meg a többi cuccot.
Az időjárástól függ majd hogy miben hozzuk haza,de arra az alkalomra valami új és szép szettet veszünk Neki :)
Remélem jó idő lesz akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!