34. hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig? Hogy viselitek a várandóságot?
En ma vagyok pont 34 hetes terhes. Eddig is itthon ultem, nem engedett a nogyogyasz dolgozni mert vegyszerekkel es aluminiummal dolgoztam. Terhesseg elott 57-58 kg voltam, de a 8. heten egy het alatt 8 kg-ot hiztam(augusztusban, bevizesedtem), majd szeptember elejere visszafogytam ugy 63 kg-ra... Most 73-nal tartok...
Eleg jol erzem magam, surgok-forgok, sokat setalok, fozok, takaritok, de nehany napja nagyon faj a bordam a mellem alatt... s nem mulik el csak ha haton fekszek(csak haton tudok aludni is). Konnyebben viselem mint elozo terhessegem. Pisilek sokat, igaz, iszok is... s neha visszabukik a kaja ha tulzasba viszem... S picit sajog a derekam... amolyan mindjartmegjon erzes... A baba extra aktiv... kisfiu, es baromi eros... Normalisan aprilis 6-an toltenem be a 40 hetet, de 4 het mulva lesz a programozott csaszarom(elozo baba is csaszaros lett, surgossegi). Kocsiules, gyerekagy meg nincs... ruha is eleg keves... de kb minden nap vasarolok neki valamit. Aztan lassan elkezdem kimosni oket... (nem keszulok arra, hogy hamarabb ki akar jonni). Szep varandossagot tovabbra is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!