Hat hetes vagyok, de semmilyen terhességi tünetem nincs. Ti hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Orvoshoz nem sokára megyek, két hete három erős pozítív tesztem volt. Kicsit aggódom, mi van ha mégsem vagyok terhes. Nagyon szeretném a babát. Ti hogy viseltétek?2014. nov. 30. 13:16
1/8 anonim válasza:
Nyugi, nem fogod meguszni a tüneteket :)
2/8 anonim válasza:
Én csak azt vettem észre, hogy nem jött meg ennyi tünetem volt a terhesség elején, hál istennek utána sem volt gondom semmivel se hányinger, hányás, gyomorégés, mellfájdalom egyedül az utolsó két hónap volt egy kicsit nehézkes a nagy pocakommal már nem volt jó sehogyan sem.
3/8 anonim válasza:
Nekem a 6. héten kezdődtek a tünetek.Egyik nap még csak hányingerem volt,következő nap már visszajött a vacsora.Utána meg rettentő erős rosszullétek a 18.hétig.32+4 hkm. :)
4/8 anonim válasza:
Ez nem gond, sőt örülj neki hogy nem a rosszulléttel kezded a napot. Nem fogod megúszni, ha nem is fogsz hányni, fáradékony leszel, puffadás is előfordilhat. Második babámat várom, egyikkel se hánytam, de a 20. héten tartok és a puffadás fáradékonyság még mindig tart.
5/8 anonim válasza:
Én is 6 hetes vagyok,csak a cickóm fáj esténként,amúgy semmi tünetem:)
6/8 anonim válasza:
Én mensi szerint most 7+3 hetes vagyok, a legelején ugyanígy nem volt semmi bajom, körülbelül egy hete kezdődtek a tünetek csak, azóta viszont folyamatosan émelygek, sokszor erős hányingerem van. Eddig még nem hánytam, remélem, nem is fogok. A babával minden rendben, 3 napja voltam dokinál, kicsit kisebb volt 7 hetesnél, mert 33 napos ciklusaim vannak, de már vert a szíve :)
Lehetnek még tüneteid, ne aggódj, de egyébként sem függ össze a tünetekkel, hogy baj van-e.
7/8 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg semmi baj nincs, és ha jönnek a rosszullétek enyhe verzió lesz. :)
2014. nov. 30. 17:10
8/8 anonim válasza:
Nálam kb a 10 héten kezdődtek a rosszullétek, hányás, addig csak kicsit fáradékonyabb voltam. Most 20 hetes vagyok, a rosszullétek maradtak, szóval előfordul, hogy az elején nincs hányás. Nem pont olyan mint a filmekben, hogy a terhes nő aznap, amikor elmarad a menstruációja, reggel telehányja a WCt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!