Terhességi cukros kismamák ti hogy viselitek ezt az egészet?
Ez engem is érdekelne! 4 napja csinálom a diétát (egyelőre magamtól), remélem ennéle csak jobb lehet! Már fogytam 1kg-ot, bár van miből! :-)
Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha betartom a diétát, nem lehet semmi baj a Bébivel! Légy pozitív!!!
8,89 lett, meg közben vizesedett a bokám, így a védőnő javaslatára elkezdtem a só- és fűszermentes diétát is. A víz frankón lement, bár elég durva, hogy nem sózhatok semmit, de Bébibell a legfontosabb! Amúgy kedden megyek diabetológiára, fogalmam sincs mit csinálnak ott azon kívül, hogy megmondják melyik CH diétát kell csinálnom. Vesznek megint vért? Vagy mi van ilyenkor?
Neked mennyi lett a cukrod?
Köszi az infót! Szóval akkor te már 3 hete csinálod (vagy csak a sótlant)? Igazából azzal nyugtatom magam, hogy már "csak" 15 hét van hátra és annyian kibírták ezt a diétát!!!
Kitartás neked és minden kedves kismami sorstársnak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!