X-epil terhességi teszt 4. -5. héten pontos eredményt mutat, vagy van esély a tévedésre?
-Fogamzásgátlót szedek, egyéb gyógyszert nem
-A menstruációm pedig elég rendszertelen, így nem tudom soha pontosan kiszámítani mikor jön meg, így nem tudom a késés első napján elvégezni a tesztet. Holnap reggel fogom megcsinálni
De a fogigátlótól elvileg pontosnak kéne lenni a mensinek.
Nem értem, ha szeded, akkor miért rendszertelen?
Egyébként nekem nem tévedett ez a teszt, bár tény, hogy nem ez a legérzékenyebb fajta.
Nekem 2 tesztem volt pozitív(pregimax, clearblue), megállapított volt a terhességem, és az x-epil negatív volt... Bár szerintem hibás volt a teszt..:)
28hkm
Én is gyógyszert szedtem.
Sziasztok.
Én is X-epilt használtam(épp ma) és negatív lett mindkettő.Már 3 napja késik a menszeszem, általában mindig korábban jött meg, mint vártam.Most semmi, a mellem érzékenyebb, de teljesen jól érzem magam, semmi előjele a terhességnek. Szerintetek megcsináljak másik fajta tesztet pár nap múlva?
Én a helyedben tuti, hogy még ma csinálnék egy másik tesztet..
2011-11-03 09:25 válaszoló voltam.
40hkm
Kedves Válaszolóm.
Te melyik tesztet ajánlod?
Igaz,a doki azt mondta nekem, hogy próbáljak több folyadékot inni, mert lehet h túl savas vagyok, mert pár napja viszkető,csipő,bűzös vizeletet tapasztalok.és ő szerinte z a kettő nincs ösefüggésben.Egyébként én azt érzem, hogy terhes vagyok( vagy csak nagyon szeretném) de már mindkétszer az x-pil negatívat mutatott.Ennyire nem lenne pontos??
Hát nem tudom, nekem nem jött be..
Amúgy én clearblue-val teszteltem. Szerintem próbáld azt. Nem olcsó, de nagyon jó teszt. Vagy esetleg Pregimax:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!