Ikerterhes 24-25 hetes, kismamák hogy vagytok? Hogyan viselitek a mindennapokat, mennyit tudtok pihenni? Van nagyobb gyermek? Mennyit híztatok?
szia, köszi, neked is probléma mentes terhességet kívánok. Bocs, h csak most válaszolok, nem kapok értesítést ha jön válasz, hiába állítom be.
Két kislányt várunk, kétpetéjűek (lombik). 24. héttől fekszek, mert megrövidült a méhnyak, jelenleg 1000-es. 36 hetes vagyok. Te hogy vagy?
Szia. Most kezdjük a 15 hetet. Eddig minden oké, remélem ìgy is marad. Nekünk is kétpetéjűek még nem tudjuk, hogy fiúk vagy lányok, jan 16án megyek uh ra. Remélem akkor kiderül.
Azóta fekszel?? Huu..nem rossz?? Otthon vagy?
Szeretném én is kihúzni addíg legalább.
Majd írd meg ha megszülettek..:)
Szia!
De jó neked, remélem mi is egybe maradunk ilyen sokáig. Igyekszem sokat pihenni.
Sima szülést terveztek?
Jó egészséget nektek is.
Szia!
Igen sima szülésre készülünk, be vannak fordulva, már jöhetnének, mert nagyon nehéz már...
Szia!
Hát elhiszem hogy nehéz.
Drukkolok majd nagyon, írd ám meg ha megszülettek. Mi lesz a nevük tudjátok? Mennyit híztál? Én most tartok ott amennyivel kezdtem, az elején fogytam 1-2 kilot.
Minden jót! Könnyű szülést kívánok!
Szia!
Dec. 23-án megszülettek a lányok, mivel előző nap látta a doki, hogy nyílik, ezért másnap burkot repesztett. 3 óra alatt meglettek, profi orvosom volt és szülésznőm is. Sima szülés volt, 2.490 és 2.610 grammal születtek, 49 cm-esek. Brigitta és Regina. 38. hétre bújtak ki. Épp ma 3 hetesek. Igazából jó babák, egyelőre esznek alszanak. Van, amikor nyűgös valamelyik, de általában csak az egyik, tehát egyelőre olyan, mintha 1 gyermekünk lenne. Remélem ennél rosszabb nem is lesz. 4 óránként esznek, szopiznak, majd kapnak tápot is. Szorítok, hogy nálatok is minden rendben legyen, majd írd meg a nemüket ha már tudjátok. Jó babavárást és jó egészséget!
Szia
Örülök, hogy írtál hogy jól vagytok, sokat gondoltam rád.
Holnap megyek a 18hetes uh ra. Remélem megtudják majd mondani hogymik lesznek. Már nagyon kíváncsi vagyok.
Jó egészséget nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!