Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhes 24-25 hetes,...

Ikerterhes 24-25 hetes, kismamák hogy vagytok? Hogyan viselitek a mindennapokat, mennyit tudtok pihenni? Van nagyobb gyermek? Mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
Én eddig egész jól el voltam, most kezdem érezni, hogy jön a neheze, és kicsit meg is vagyok ijedve. Van egy 5 éves lányom, aki azért viszi az energiát, de napközben szerencsére tudok pihenni. Eddig 4,5 kg-ot híztam, hamar kifáradok, nagyobb utak megterhelnek.

2014. szept. 18. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Az uh-on nem mondta meg a doki. Ma voltam a saját dokimnál, az egyik kislány:) a másik csak a seggét mutogatta:) jól vagyunk köszönjük!

És ti? Hogy vannak a csajok?

2015. jan. 22. 20:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi is így voltunk, először csak azt tudtuk meg, hogy az egyik kislány, a másik ugyanígy a popiját mutogatta.

Köszi, jól vagyunk, holnap lesznek 6 hetesek a csajok. Beállt a napirendünk, az egyik babóca nyugodt, a másik egy kicsit éberebb és erőszakosabb, sírósabb és türelmetlenebb. De egyre ügyesebb ő is, már nézelődnek, le-le lehet őket kötni, ideig óráig. Nem egyszerű az biztos, kell türelem és kitartás. Most arra próbálunk ráállni, hogy éjjel csak egyszer egyenek.

Gratulálok a csajszihoz, amúgy jól viseled?

Beus

2015. febr. 2. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök hogy jól vannak a lányok. Ma voltam uh-on most sem mutatta meg magát a drága. Csak amelyik múltkor is. Hát egyre nehezebb, bele se merek gondolni milyen lesz a vége. Folyamatosan jönnek ki a visszereim, ilyesztő. Mikor alszik a kislányom én is pihenek. Éjszaka még átlag 2szer megébred, de van hogy többször is. Én meg nem tudok visszaaludni. Remélem mire megszületnek ő már nem fog felébredni. Jó lesz 3 gyerekhez kelni. :)

Minden jót nektek!!

Adrienn

2015. febr. 4. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kérdező, gratulálok a kislányokhoz. :) S válaszolgató, tudod már a másik baba nemét? :) Szép napot!
2015. febr. 23. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Még mindig nem tudjuk, tegnap voltunk 4d-n. Ott sem tudták megmondani csak az egyik babát, másiknak pont ott volt a köldökzsinór. Hogy vannak a lányok? Szép napot!
2015. febr. 25. 11:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt! Köszönjük jól vagyunk. Egyre könnyebb velük, kiszámíthatóak a csajok, de néha előfordulnak nyűgösebb esték, mint pl. 2 napja. Ordított mindkettő, mint akit nyúznak és 1 hete nem ettek. Na akkor már az idegösszeomlás kerülgetett, még a férjem is cseszegettem. Általában 5-kor esznek hajnalban, de nekem csak kb. hajnali 1-2-ig van nyugi, este 10-től. Onnantól megy a mocorgás, de általában csak az egyiknél, Briginél, nem találja a helyét, beadom a cumit, de csak forgatja a fejét, nyöszörög, kapirgálja a matracot a kezével. Regi megkapja a cumit és csönd van. Most éjjel fél kettőtől fél négyig ugráltam, kisebb-nagyobb szünetekkel, de nem ébredt fel Brigi, végül 4:50-kor ettek, utána hála gyorsan visszaalszanak, így minden rosszaságot megbocsátok, ami nappal történik :). Jó lenne ha szépen kitolná Brigi az 5-ös evést, de valahogy óramű pontossággal mocorog és nem elég a cumit visszaadni neki. Regina nem kell, őt mindig igazítom Brigihez és keltem, ő lehet reggel 7-ig, 8-ig is elaludna. Hány hetes is vagy kedves válaszoló? Hány éves a gyermeked? Igen, nagyon nehéz a vége, én sokat sírtam, hogy legyen már vége, fájt mindenem. A bal mellem alatti borda pl. 2 hónapig fájt még szülés után és addig nem is tudtam a bal oldalamon aludni. Lehet kétszer kérdeztem meg ugyanazt, akkor bocsi :)
2015. márc. 19. 08:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök hogy jól vagytok. Mi is két kislányt várunk úgy néz ki:) Petra és Laura lesz a nevük. Bár akkor hiszem el ha kint lesznek, sógornőmnek végig lányt mondtak és fiú lett.

Most vagyok a 28. Hétben, hát egyre nehezebb az egyértelmű, már most hatalmas a pocakom, nagyon csucsos. 10kg ot híztam már. Próbálok sokat feküdni. Ápr 10 én be kell feküdnöm, kapok tüdőérlelőt. Te is kaptál?

Nagyon izgulok mi lesz hogy fogjuk bírni, kislányom is én is. 17 hónapos most, eddig max 2-3 órat voltunk külön.

Szopiznak még a lányok? Hogy szoktad őket etetni együtt vagy külön, vagy is is? Kislányod mit szól a lányokhoz?

Na befejezem. Szia..

2015. márc. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!