Ikerterhes 24-25 hetes, kismamák hogy vagytok? Hogyan viselitek a mindennapokat, mennyit tudtok pihenni? Van nagyobb gyermek? Mennyit híztatok?
Szia!
Az uh-on nem mondta meg a doki. Ma voltam a saját dokimnál, az egyik kislány:) a másik csak a seggét mutogatta:) jól vagyunk köszönjük!
És ti? Hogy vannak a csajok?
Szia!
Mi is így voltunk, először csak azt tudtuk meg, hogy az egyik kislány, a másik ugyanígy a popiját mutogatta.
Köszi, jól vagyunk, holnap lesznek 6 hetesek a csajok. Beállt a napirendünk, az egyik babóca nyugodt, a másik egy kicsit éberebb és erőszakosabb, sírósabb és türelmetlenebb. De egyre ügyesebb ő is, már nézelődnek, le-le lehet őket kötni, ideig óráig. Nem egyszerű az biztos, kell türelem és kitartás. Most arra próbálunk ráállni, hogy éjjel csak egyszer egyenek.
Gratulálok a csajszihoz, amúgy jól viseled?
Beus
Szia!
Örülök hogy jól vannak a lányok. Ma voltam uh-on most sem mutatta meg magát a drága. Csak amelyik múltkor is. Hát egyre nehezebb, bele se merek gondolni milyen lesz a vége. Folyamatosan jönnek ki a visszereim, ilyesztő. Mikor alszik a kislányom én is pihenek. Éjszaka még átlag 2szer megébred, de van hogy többször is. Én meg nem tudok visszaaludni. Remélem mire megszületnek ő már nem fog felébredni. Jó lesz 3 gyerekhez kelni. :)
Minden jót nektek!!
Adrienn
Szia!
Örülök hogy jól vagytok. Mi is két kislányt várunk úgy néz ki:) Petra és Laura lesz a nevük. Bár akkor hiszem el ha kint lesznek, sógornőmnek végig lányt mondtak és fiú lett.
Most vagyok a 28. Hétben, hát egyre nehezebb az egyértelmű, már most hatalmas a pocakom, nagyon csucsos. 10kg ot híztam már. Próbálok sokat feküdni. Ápr 10 én be kell feküdnöm, kapok tüdőérlelőt. Te is kaptál?
Nagyon izgulok mi lesz hogy fogjuk bírni, kislányom is én is. 17 hónapos most, eddig max 2-3 órat voltunk külön.
Szopiznak még a lányok? Hogy szoktad őket etetni együtt vagy külön, vagy is is? Kislányod mit szól a lányokhoz?
Na befejezem. Szia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!