Akinek a 15-16. héten lányt mondott a doki, annak valóban lány lett? Lány vagy fiú esetén nagyobb a tévedés valószínűsége?
Nagyon jó dokim van,megbízom benne, magánrendelőbe járunk, tehát profi géppel dolgozik. Nem az Ő tudását vonom kétségbe, pusztán érdeklődöm. Első babámnál már 12.héten megmondta, hogy fiú. Kisfiú is lett. Voltunk 4d-n is, ahol a hölgy ne merte biztosra mondani, mert takargatta magát. Egyszer sikerült a lába közé pillantani, akkor azt mondta, hogy semmit nem lát ami fiúra utalna, de azért nem meri 100% mondani, hogy kislány.
A saját orvosom hosszas vizsgálat után azt mondta, hogy szerinte kislány.
Igazából teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, mindekettőnek örülünk nagyon. Csak én már 2x álmodta azt, hogy 2fiam van, meg a nagyobbnak is reflexből mondtam, hogy vigyázz a pocakomban az öcsire :) aztán mostanában 2x azt álmodtam, hogy kislány lesz :)
Az egyik orvos a 17.héten nekem kisfiút mondott.
A másik orvos a 19.héten már kislányt mondott.
Mindenesetre nem mentem el 4D-re.
Úgy vagyok vele, hogy nem lettem se előrébb se hátrébb. Legyen meglepetés. :)
Ismerösömnek ritíg állították, hogy kislány.MÉG BUDAPESTEN IS! No 2 hete szült. Bálint lett a neve..ugyanis kisfia született! :)
Nekem a 17. hetig azt mondtak,hogy valoszinuleg kislany, de nem nagyon akarta megmutatni magat.Aztan a kovetkezo 2 alkalommal mar biztosan fiunak latta a dokim.21 hetesen voltam utoljara uh-n,most 24 hetes vagyok,a jovo heten megyek genetikai uh-ra(kulfoldon elunk,itt a masodik genetikait 21-25 het kozott csinaljak)Mar alig varom, hogy 100% legyen a neme,hogy elkezdhessek vasarolgatni.Sajnos csak ilyen keson kaptam idopontot,mert az osszes doki most nyaralt:(
Egyebkent minden ismerosom(en is) kislanyra tipleltunk,csak a kisfiam mondta,hogy kisoccse lesz:)
17.heten kisfiut mondott a doki(magan,jo geppel)
a 19.heten kislanyt(4D)
A 20.heten lehet fiu,lehet lany
Es a 23.heten kislany :-)
Most a 26.heten tartok,es vettem egy cuki feher rugdalozot. Ki tudja meg hanyszor valt nemet a dragank :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!