8-9-10 hetes kismamák, milyen viszonyban vagytok a testetekkel, mennyiben változott az alakotok, hogy viselitek?
Kb a 18. hétig semmi nem változott rajtam, utána is a hasam nőtt.
Mi változna 8-10 hetesen...?
A 2.-at mintha én íetam polna, pontosan ugyan ez a helyzet.
10 hetes, 2. gyerek, teljes ellentét.
Szia, én most 30 hetes terhes vagyok, szóval a változások már elég látványosak :)
Azért válaszolok a kérdésedre, mert korábban, vissza-visszatérően küzdöttem evészavarokkal, bulimiás tendenciákkal. Ezt az időszakot magam mögött tudtam, és így vágtunk bele a baba projectbe. Mégis benne volt a félsz, hogyan viselem majd a dolgot.
Nem tudom, pontosan mire vagy kíváncsi - alapvetően azt mondhatom, hogy sikerül elfogadnom a változásokat, sőt, sokszor eszembe sem jut ilyesmire figyelni, mert annyira izgalmas és szép az egész, ahogy fejlődik a baba, az új és új vizsgálatok, ahogy elkezd mozogni... Most ő a legfontosabb, és a testem másodlagos - próbálok pozitívan állni az egészhez, persze figyelek, hogy mit eszek, de sokkal kevésbé aggodalmaskodok, mint akár előtte.
A következő kihívás ilyen szempontból az lesz, amikor a szülés után kell elfogadnom magam, de azt remélem, a baba ebben is segít majd. Ráadásul az én "múltammal" tuti, hogy mindent tudok az egészséges diétáról, étkezésről, edzésről stb...
Remélem, neked is jól alakulnak a dolgok, és ha van még kérdésed, szívesen válaszolok privátban is. Gratula a babához!
12 hetes vagyok, és van egy pici pocakom, de ez még mindig nem a babától van, hanem csak puffadás.
Második terhességem.
A test inkább a 15-16 héttől kezd lassacskán változni.
Evészavar az van, bár talán mintha 1-2 napja múlóban lenne. Egész nap piritóst eszek, mert csak azt kívánom. Gyomorsavam is van. A vacsora után egy órát kínlódok.
#7 vagyok
Próbáld ki a citromos vizet. Kicsit furinak tűnhet elsőre, mert a citromban sav van, de ugyanakkor lúgosít. Sokkal több lúgot csinál, mint amennyi sav van benne.
Nekem ez vált ve, és természetes. 1,5 literbe elég negyed-fél citrom leve. Éppenhogy citromos íze legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!