Ti mennyit híztatok terhesség alatt? És szülés után, hogy sikerült leadni a felesleget?
22 kg-t híztam, vagy 24-et...
szülés után pár héttel már csak 5 pluszban voltam.
alig eszek, sokat mozgok (de nem torna),egyszerűen nem megy le
Szia!
Én pont ma két hete szültem. 18 kilót híztam. Ma reggel mértem a súlyom, nagyon boldog vagyok, már 12 kiló leolvadt. Nem is akartam elhinni. Pedig eszem rendesen, még nem sportolok semmit, mert császáros voltam, szoptatok is, és mégis! Az első terhességem alatt is 18 kilót híztam, de akkor hónapok kellettek, mire megindultak a kilóim.
22 kgit hiztam. 10 mar a szulesnel lement, aztan tovabbi 6 kg az elso felevben. pedig tomenytelen mennyiseget zabaltam de a szoptatas/sok ejjeli keles fogyasztott. ezen felul ket naponta tornazok 30 percet, ebbol 10-12 perc futas-ugralokotelezes, a tobbi hasozom es fenek. emelett napi 1,5 ora seta minimum a gyerekkel. most mar apad a tejem ugyhogy a maradek 6 kgot dietaval adom majd le. A fogyasnak amugy egy nagyom egyszeru titka van:
KEVESEBB BEVITT, MINT ElhASZNALt KALORIA :)
ha 1600 kaloriara van szukseged, egyel 1400at es fogyni fogsz :)
62 kg ról 85-re..mire 1 hetes volt alányom 60 kg lettem
azt hiszem víz volt a nagyrésze, pedig a bokám csak mérsékelten volt dagadt..gyűrűimet is tudtam hordani...eloszlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!