Van esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Kb 6 hete,hogy szültem. Első gyerek. Azóta együtt voltam a párommal, de védekezés nélkül. igazság szerint nem bírtunk magunkkal, és a okihoz még nem volt időm elmenni, hogy felírjon bármi védekező módszert is. Kb 8-9 napja voltam a párommal, azóta kb 3 napja hajnalban amikor kitöröltem magam, akkor véres volt a papír, de csak az. A bugyimon semmi nem volt. A seb már tuti nem vérezhetett, hiszen már a cérna sem látszik, felszívódott, begyógyult. Mit gondoltok? Tesztet nem merek csinálni. Félek az eredménytől. Lehetséges egyáltalán ez? köszönöm előre is annak aki válaszol, és kérlek titeket,hogy ne hordjatok le.2015. febr. 12. 13:18
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem,hogy szoptatok, az eléggé fájdalmas.
2015. febr. 12. 13:20
2/5 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Én a helyedben megcsinálnám a tesztet két héttel az együttlét után.
3/5 anonim válasza:
Csinálj 1-tesztet és akkor megnyugszol!
Ne idegeskedj nehogy elmenjen a tejed!
4/5 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy a 6 hetes kontrollon már újabb terhességet látott a doki.
Az egyik barátnőm és a testvére között 10 hónap van.
5/5 anonim válasza:
Lehet igen terhesség is,és lehet az is,hogy még ilyen utó vérzések vannak a szülésből adódóan.Vagy lehet,hogy meg akar jönni lassan,csak egyenlőre még ,,pecsételsz,,.De sajnos biztosat senki nem tud itt mondani,várj még pár napot és csinálj tesztet.Sajnos ilyenkor szülés után sok minden lehetséges :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!