Ki várja még augusztus végére a babuciját? Mennyit hiztatok eddig?
Eddig aug. 28-ra voltam kiírva, most a 12 hetes szerint inkább szept. 4 lesz a várható, de az első is 2 héttel korábban jött.
1,5kg-ot híztam eddig, de én kb. 30kg+-al kezdtem - remélem nem ugrik meg. (Az elsővel fogytam szülés után.)
Én augusztus 31-re vagyok kiirva szintén. :) Eddig 1,5 kiló jött fel... nemtudom, hogy ez most jót jelent -e. :) Én nemét 2 hét múlva tudom meg.
Mekkora most a babátok? :)
Sziasztok! Ugyan kicsit "meg vagyunk csúszva" szept. 12-re vagyok kiírva. Magam is meglepődtem de jelenleg -1 kg-ba vagyok. Volt egy tüdőgyuszi 7.héten az húzhatott le nagyon. Most hányás hasmenéssel fekszem itthon csak nem fogok fogyni mert az bajos volna így is girhes vagyok.
Most voltunk 12 hetes uh-n 6 cm az ülőmagasság 😉 a Baby rendbe van a többit meg túl kell élni!!
2. vagyok
A genetikain mérték, (12hét 5 napos) 13. hét crl 80mm.
sziasztok!
Én szeptember 4-re vagyok kiírva és eddig 6 kilót fogytam. Sajnos az evés nem nagyon megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!