Augusztus 17én volt utoljára menzeszem, szeptemberbe csinaltam tesztet és pozitív lett. Akkor hány hetes vagyok?
Voltam kb.rá 2hétre ultrahangon ott azt mondták hogy 6hetes vagyok,rá 2hétre mentem nőgyógyászhoz ott is azt mondták 6hetes vagyok
nem nagyon értem
A heteket döntő többségben az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Szóval ha utoljára aug.17-én jött meg, akkor elvileg 10 hetes terhes vagy...de akkor már dokinál is kellett járnod, gondolom ő elmondta ezt + megnézte a magzatot, aminek a méretéből tud a hetekre vonatkoztatni. :)
De pl. nekem sosem volt pontos a ciklusom, nálam a peteérés nem a 14., hanem a 21. napon történt. Ezért bár az első mondatomban leírtak alapján 17. héten vagyok, valójában csak a 16.-on, mivel 1 héttel később volt a peteérésem. Ezzel a dokim is egyetért, hiszen a baba mérete is 16 hetesnek felel meg.
De reg volt mar ez a kerdes :D
Azota mar ebben a honapban tolti a negyhonapot az en draga "nagy"fiam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!