Uncsila kérdése:
SOS! Bromocitprint szedek és pozitív a terhességi tesztem, az orvosomat ( endokrinologus ) nem érem el 3 napja és a következő 4-ben sem fogom! Szerintetek nem lehet baj addig? 1 x1 -et szedek és 5 hetes vagyok!
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 19:48
1/9 anonim válasza:
Én 3x1-et szedek és azt mondta az endo dokim, hogy pozi teszt esetén szóljak neki és a 7. hét végéig kell elhagyni a gyógyszert.
2/9 anonim válasza:
Miért nem hívod fel az ügyeletet? (nőgy. osztály)
3/9 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá csak az a baj hogy komplikált az ügy mert adenomám van és nem biztos hogy jó ötlet .
Mondta korábban ,hogy ha teherbeesnék egy darabig még szedni kell csak azt nem tudom hogy meddig és milyen adagban !
2014. okt. 22. 20:02
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló megnyugtattál , főleg mert a te orvosod is endo-s ......
2014. okt. 22. 20:06
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baj, hiszen ha abbahagynád, lehet, hogy elvetélnél. Pláne, hogy adenómád van, célszerű szedni, kb. a 12-18-ik hétig. Orvosa válogatja meddig javasolják.
6/9 anonim válasza:
Ha debreceni lennél, simán besétálhatnál az ügyeletre a klinikán és segítenének. Ez nem fórumos probléma.
7/9 A kérdező kommentje:
és azt ki itéli meg , hogy mi a " fórumos próbléma " , talán Te ??? Mert akkor elnézést kérek :
2014. okt. 23. 20:06
8/9 anonim válasza:
Bocs, hogy a babád érdekében orvost javasoltam.
Fórumos probléma pl. hogy milyen babakocsit érdemes venni. De az, hogy mennyi gyógyszert szedj, hogy ne legyen gond a babával, az szakorvosra tartozik. Ha te nem így gondolod, én kérek elnézést.
9/9 A kérdező kommentje:
Nézd , ha az ember egy ilyen oldarra jön nem azt várja hogy a kérdését minősítsék hanem hogy a lelke megnyugodjon ! Arra voltam kíváncs hogy van-e valaki hasonló helyzetben , mint rajtam kívűl sokan akik a gyakorikérdések.hu-t olvassák . Szerintem ebben a kategóriában szinte mind ezt keressük , a megnyugtatást .
2014. okt. 24. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!